Keystone logo
North China Electric Power University (NCEPU)

North China Electric Power University (NCEPU)

North China Electric Power University (NCEPU)

Introduktion

North China Electric Power University (NCEPU) er et nationalt nøgleuniversitet i "Project 211" og "Project 985", direkte under ledelse af Undervisningsministeriet. Hovedkvarteret ligger i Beijing med en campus i Baoding. De to campusser udfører integreret ledelse. NCEPU har nu omkring 3.000 fakultetsmedlemmer og over 20.000 fuldtidsstuderende og tæt på 10.000 postgraduate studerende. Det dækker et areal på over 1.600 hektar med en gulvbelægning på over 1 million kvadratmeter.

NCEPU blev grundlagt i 1958 i Beijing, tidligere kendt som Beijing Electric Power College, og var tilknyttet den nationale magtafdeling. I 2003 blev det overført til Undervisningsministeriet til ledelse og blev administreret i fællesskab af Undervisningsministeriet og Universitetsrådet. Rådet blev grundlagt af State Grid Corporation i Kina og andre seks nationale nøgleselskaber. Nu er dets medlemmer vokset til ni inklusive China Electricity Council.

NCEPU har 11 skoler, herunder School of Electrical and Electronic Engineering, School of Energy Power and Mechanical Engineering, School of Control and Computer Engineering, School of Economics and Management, School of Environmental Science and Engineering, School of Renewable Energy, School of Nuclear Videnskab og teknik, Skolen for matematik og fysik, Skolen for humaniora og samfundsvidenskab, Skolen for fremmedsprog og Skolen for marxisme, totalt 59 bachelorstuderende. Universitetet har en nøgledisciplin inden for den nationale konstruktion af "dobbelt verdensklasser" (energi- og energiforskning og -teknik), to nationale nøglediscipliner (Power System and Automation og Thermal Power Engineering), 25 provinsielle nøglediscipliner; i den fjerde runde af disciplinvurdering blev Electrical Engineering og Power Engineering og Engineering Thermophysics rangeret i henholdsvis A- og A-filer; to discipliner Engineering og miljø / økologi kom ind i top 1% af ESI rundt om i verden. Universitetet har fem centre for postdoktorale studier, 7 første niveau discipliner autoriseret til at tilbyde ph.d. Grad og 23 første niveau discipliner autoriseret til at tilbyde kandidatgrad. Derudover har universitetet ni kandidatuddannelseskategorier, herunder Master of Engineering, Master of Business Administration, Master of Public Administration. Alle disse dannede et komplet system til at uddanne studerende, mestre og læger.

Placeringer

  • Changping District

    Changping District, Kina

    Spørgsmål