MS Fødevaresikkerhed
North Dakota State University College of Agriculture, Food Systems, and Natural Resources
Nøgleinformation
Campus placering
Fargo, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Introduktion
Uddannelsesprogrammet om fødevaresikkerhed på NDSU blev grundlagt i 2001 for at imødekomme det stigende behov for personer med fødevaresikkerhedsekspertise inden for regeringen, erhvervslivet og den akademiske verden. NDSU-kandidatfakultet, der deltager i fødevaresikkerhedsprogrammerne, er fra flere colleges og dækker flere ekspertiseområder, herunder mikrobiologisk videnskab, kommunikation, folkesundhed, mad og ernæring og plantevidenskab.
Efterhånden som vores fødevaresystem bliver mere globaliseret og komplekst, er det stadig vigtigere for folkesundhedspersonale at engagere forbrugere og medlemmer af fødevareindustrien, herunder landmænd, fødevareforarbejdere og fødevareservicearbejdere. Overvågning og forebyggelse af spredning af fødevarebåren sygdom, formidling og håndhævelse af vigtige love eller regler og uddannelse af offentligheden om sikker praksis for håndtering af fødevarer er topprioriteter. Disse prioriteter kan opnås gennem anvendelse af innovative metoder inden for molekylær mikrobiologi, bioteknologi, videnskabsbaseret risikovurdering og styring, hygiejneprincipper, fødevaresikkerhedslove og -bestemmelser og aktive overvågningsprogrammer. NDSU MPH-graden med en specialisering i fødevaresikkerhed vil give de studerende de nødvendige færdigheder og viden til at blive vitale frontlinjemedlemmer, der arbejder for at holde vores befolkning og fødevaresystemer sikre.
Studerende har fleksibilitet til at fokusere på opgaver og vælge mindst to valgfag baseret på deres interesser og faglige mål. Emner af potentiel interesse inkluderer: sygdomsdiagnose og påvisning, forebyggelse af sygdomsspredning i fødevaresystemer, folkesundhedspolitik og beredskabsreaktioner på nye fødevaresikkerhedstrusler. Anvendelse af disse emner bygger alle på pensum til specialisering af fødevaresikkerhed og grundlæggende MPH-kursus i MPH.