Keystone logo
North Florida Community College

North Florida Community College

North Florida Community College

Introduktion

Hvorfor NFCC? Det er simpelt, fordi du fortjener det bedste.

Du fortjener en ekstraordinær uddannelse til en overkommelig pris, og du fortjener muligheden for at bedre din fremtid. Vi inviterer dig til at besøge vores campus i Madison, Florida for at finde ud af, hvorfor NFCC er det rigtige valg for dig.

VISION: At være vores samfund første valg for uddannelse og kulturel berigelse.

Mission: En ekstraordinær kollegium dedikeret til en individualiseret og støttende akademiske atmosfære, tilgængelig uddannelse, livslang læring, og faglig udvikling for vores studerende og samfund.

Individuel opmærksomhed - NFCC betyder det

Få opmærksomhed og uddannelse, du fortjener. Fra det øjeblik du træder ind på vores campus, NFCC venlige fakulteter og personale give dig den individuelle opmærksomhed, du fortjener. Personlig rådgivning, studerende støtteprogrammer og en ny akademisk succes center er på plads til at hjælpe dig lykkes. Hos NFCC, får du det bedste af to verdener - komfort og nærhed af en lille campus og akademisk ekspertise og muligheder, der svarer, at et stort universitet.

Lancerer Futures - NFCC betyder det

NFCC kandidater skønnes at gøre 35% mere end en person med en studentereksamen alene og for dem, der søger at få en bachelorgrad, kan vi hjælpe med det også. Staten 2 + 2 artikulation aftale garanterer fuldførte en AA grad på NFCC mulighed for at tilmelde og tjene en bachelorgrad på en af ​​Floridas 11 statslige universiteter (plus du kan spare en masse penge i løbet af de første to år med NFCC).

For dem, der søger en direkte karrierevej, NFCC Associate i Science grader og certifikat programmer tilbyder specialiseret uddannelse og prale høje arbejdsformidlinger satser efter endt uddannelse. Uanset hvad din vej, NFCC er et godt sted at lære.

Prisbillig Undervisningen - NFCC betyder det

College er en investering, og det er derfor, vi arbejder hårdt på at gøre NFCC overkommelig. Vi er en af ​​de mest overkommelige colleges i Florida og har ikke øget vores undervisning i de seneste tre år for at sikre, at du får en enestående uddannelse til en fantastisk pris. Sidste år vi tildelt næsten $ 230,000 i stipendier og tilskud, plus vores studerende har fået et andet 2,2 mio $ i føderal bistand. Vores opfindsomme personale vil gøre deres bedste for at hjælpe dig med at finde måder at betale for kollegiet; herunder privattimer betaling planer, finansiel forståelse workshops, studerende beskæftigelsesmuligheder og hjælp udfyldelse af ansøgninger finansielle støtte og stipendium. Gør kollegium en overkommelig mulighed er en af ​​de mange måder, NFCC investerer i din fremtid.

Tilskynder ledere - NFCC betyder det

NFCC studerende træde let i lederroller på campus og i samfundet. Fra fritidsaktiviteter til hands-on træning, NFCC byder på et væld af muligheder for studerende til at udvikle lederevner på og uden for campus. Bare se på nogle af de måder vores studerende er ledere i vores samfund: Save Our Animal Resources økologi klub årligt hjælper St. Marks National Wildlife Refuge spor trækmønstre Monarch sommerfugle og koordinerer indsatsen genanvendelse på campus, Sentinel service Corps medlemmer meldte over 200 timer til campus og samfund begivenheder sidste år og NFCC Peer Tutorer og specialister læring dedikeret cirka 8000 timer hjælpe deres jævnaldrende lykkes akademisk. Vores sygepleje og EMS studerende kollektivt ur tusindvis af timer ved områdets sundhedsfaciliteter hvert år frivilligt tjenester samtidig med at få værdifulde hands-on træning. Uanset dine mål, vil du finde din plads på NFCC og en støttende kollegium familie at være stolt af dine resultater.

Bliv involveret. Bliv en leder. Anvend på NFCC dag.

Placeringer

  • Madison

    North Florida Community College 325 NW Turner Davis Dr. Madison, 32340, Madison

Spørgsmål