Keystone logo
Northeast Agricultural University

Northeast Agricultural University

Northeast Agricultural University

Introduktion

Northeast Agricultural University (NEAU) er et højtstående landbrugsuniversitet i Kina, der er specialiseret i landbrugsvidenskab og fokuseret på biovidenskab og fødevarevidenskab. Grundlagt i 1948 blev NEAU etableret af Heilongjiang provinsregering og Folkerepublikken Kinas landbrugsministerium.

NEAU er et af de vigtigste universiteter inden for rammerne af Kinas 'National 211 Project og Mid-West basale kompetencer inden for videregående uddannelsesprojekt. Derudover er NEAU et af A-universiteter i bacheloruddannelse, der er tildelt af Undervisningsministeriet. I løbet af de sidste år har NEAU udviklet sig til et omfattende universitet med 16 skoler og en afdeling inden for landbrug, teknik, videnskab, økonomi og ledelse og kunst.

På nuværende tidspunkt har universitetet 28052 studerende, herunder 24157 studerende og 3690 studerende. Som et af de nationale nøgleuniversiteter i Kina har NEAU fremmet over 200 tusind kandidater. De beskæftiger sig med innovative talenter, integrerede talenter og anvendte talenter inden for avanceret forskning og landbrugsproduktion i hele Kina og Heilongjiang-provinsen. NEAU blev grundlagt i 1948, oprindeligt under navnet "Northeastern Agricultural Institute".

Skolen blev omdøbt til "Harbin Agricultural Institute" i 1950. I 1994 blev navnet Northeastern Agricultural University vedtaget. Universitetet har 1544 lærere på fuld tid, herunder 312 professorer og 452 lektorer. 712 af dem fik ph.d.-grad og 557 af dem fik kandidatgrad. Nogle af vores professorer har fremragende præstationer, herunder et medlem af Chinese Academy of Engineering (CAE) og 171 ph.d.-vejledere. Vores akademikere og forskere har vundet mange hædersbevisninger og priser i anerkendelse af deres innovationer og opdagelser. De fremskridt, de har gjort, har ændret ansigtet på deres valgte arbejdsområder og har bidraget til at gøre os til et højtstående landbrugsuniversitet i Kina.

Vores forskerteams og professorer er blevet tildelt 30 nationale priser for State Award for Natural Science, State Award for Invention og National Prize for Progress in Technology and Science. På grund af vores ekstraordinære bidrag til udviklingen af Heilongjiang-provinsen har vi fået flere provinsielle priser med 9 fremragende teknologiske fordele, 3 Revitalizing Economy Awards og 2 priser for bidrag til kornproduktion.

Med mottoet "hårdtarbejdende og selvdisciplin" og ånden i at søge flid, realisme, dedikation og innovation er NEAU dedikeret til et velkendt og højt landbrugsuniversitet.

Placeringer

 • Harbin

  Dong Zhan Jie, , Harbin

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål