Keystone logo
© BIMM University
Norwich University of the Arts

Norwich University of the Arts

Norwich University of the Arts

Introduktion

Om NUA

Norwich University of the Arts (NUA) har etableret sig inden for kunst, design og medieuddannelse i over 170 år. Men selvom vores historie kan spores tilbage til 1845, er vores udsyn fremadrettet.

Fra en bymidt campus, der kan prale af banebrydende faciliteter til en tilgang til undervisning, der fik os tildelt guld i henhold til Teaching Excellence Framework og rangeret som nummer 1 i Storbritannien for fastholdelse af studerende af The Times og The Sunday Times Good University Guide 2020, vores ry for excellence er velfortjent.

NUA har trivedes som et etableret universitet og udviklet et nationalt ry som et innovativt og kreativt akademisk samfund med en fast forpligtelse til at tilbyde erhvervsfaglige, praksisbaserede kurser, der giver studerende plads til at udvikle deres færdigheder og forfølge deres passion.

Kernen i det hele, vores studerende. Kunstnere, designere, producenter. Med forskellige interesser og unikke perspektiver deler de et ønske om at blive udfordret og inspireret. At lære af fortiden og forme fremtiden.

Vores mission statement

NUA's mission er at være det bedste specialistuniversitet for kunst, design, arkitektur og mediestudier i Europa, der producerer kandidater af højeste kvalitet og inspirerer studerende og medarbejdere til at opnå fremragende kvalitet inden for de kreative og kulturelle sfærer.

Historie af Norwich University of the Arts

1845Norwich School of Design blev grundlagt i 1845 af kunstnerne og tilhængerne af Norwich School of Painters, den eneste provinsielle britiske gruppe, der etablerede et internationalt ry for landskabsmaleri.
1965Godkendt til at tilbyde gradniveau gennem Diploma in Art and Design.
1965 og fremDobbeltstyrker inden for maleri og grafisk design dukker op under en gruppe af enestående praktiserende læger og lærere, der markerer den nationale kunst- og designscene.
1975Første BA Honours -kurser, der tilbydes valideret af Council for National Academic Awards (CNAA).
1989Great Yarmouth College of Art indarbejdet i skolen.
1993Første MA -kurser introduceret gennem en akademisk aftale med Anglia Polytechnic.
1994Indarbejdet som en højere uddannelsesinstitution, omdøbt til Norwich School of Art and Design.
1995Første forskningsstuderende registreret til ph.d. -studie.
2008Gav magt til at tildele grader op til masterniveau og omdøbt til Norwich University College of the Arts.
2012Bevilget universitetstitel af Privy Council og blev til Norwich University of the Arts . Udnævner sin første kansler - skuespilleren Sir John Hurt.

Kvalitetssikringsagentur kontrollerer, hvordan britiske universiteter og gymnasier opretholder standarden for deres videregående uddannelse.

Universitetet blev etableret som en uafhængig højere uddannelsesinstitution i henhold til afsnit 121 i uddannelsesreformloven 1988 og er et anerkendt organ med undervist grad tildelingsbeføjelser. Universitetet er reguleret af Office for Students (OfS). Information om universitetets status kan findes på OfS -registeret og på listen over anerkendte organer, der er offentliggjort på den britiske regerings (GOV.UK) websted. OfS -lovgivningen træder fuldt ud i kraft fra 1. august 2019. Fra 1. april 2018 til 31. juli 2019 er universitetet underlagt OfS -overgangsordninger.

Placeringer

  • Norwich

    Duke Street,4, NR3 3AJ, Norwich

Spørgsmål