Keystone logo
Nosov Magnitogorsk State Technical University

Nosov Magnitogorsk State Technical University

Nosov Magnitogorsk State Technical University

Introduktion

Generelle oplysninger

Nosov Magnitogorsk State Technical University (NMSTU) er et af de mest troværdige og anerkendte multidisciplinære tekniske universiteter og videnskabelige centre i Rusland. Som en repræsentant for en udbredt infrastruktur, avancerede materielle ressourcer og højt intellektuelt potentiale blev vores universitet en internationalt anerkendt forskningsskole; Det har en bred vifte af kulturelle og videnskabelige bånd med både russiske og udenlandske universiteter.

NMSTU er et af de russiske universiteter, der har status som 'Flagship University'. Det samlede antal studerende når op på 12.000 i 2018. Fakultetet omfatter omkring 800 lærere, hvoraf over 530 har ph.d. grader og 98 – doktorgrader. Vi tilbyder en bred vifte af bachelor-, kandidat- og postgraduate-programmer til russiske studerende og udvikler avancerede masteruddannelser undervist på engelsk for internationale studerende. Studerende og lærere på NMSTU er involveret i en række forskningsaktiviteter og tilskudsprogrammer. Universitetets forsknings- og udviklingscenter for innovation og teknologi omfatter 14 videnskabelige skoler og omkring 20 forskningslaboratorier, Nanosteels Research Institute, Innovation Business Incubator og Ungdomsforskningscentret. På grund af den høje integration af uddannelse, videnskab og produktion formår NMSTU at gennemføre store grundlæggende og anvendte forskningsprojekter sponsoreret af regeringen såvel som private kunder. Vores universitet er også involveret i internationale udvekslingsprogrammer for studerende og har samarbejdsaftaler med 37 partneruniversiteter fra 60 lande over hele verden. Traditionelt gennemgår vores ingeniørstuderende praktisk træning i udenlandske virksomheder.

NMSTU udfører også aktiviteter som led i Tempus-projekter finansieret af EU's europæiske udvalg. NMSTU deltager i EU-projekter om modernisering af læseplaner.

Vores universitetsforskere bliver videnskabelige rådgivere for udenlandske universitets postgraduate studerende inden for metallurgi og minedrift, de fungerer regelmæssigt som officielle konkurrenter hos udenlandske partneruniversiteter og bliver også medlemmer af internationale konferenceudvalg.

På campuset findes veludstyrede sovesale, et sundhedscenter, der tilbyder en bred vifte af sundhedsydelser til alle medarbejdere og studerende, et rekreative center og sportsfaciliteter, der giver mulighed for sportsinstruktion og deltagelse i regionale og nationale mesterskaber på alle niveauer, personlige og gruppe træning, en række vandlevende klasser, og mange flere, samt cafeer, kantiner og resorts. I mere end 80 år er NMSTU-kandidater blevet professionelle inden for ingeniør-, naturvidenskab, teknologi, erhvervsliv og humaniora. Vores undervisere rekrutteres af forskellige virksomheder fra hele landet og i udlandet.

Gennem sin 85-årige historie er universitetet kendt som et tværfagligt videnskabeligt og uddannelsescenter, berømt for sine videnskabelige skoler i landet og i udlandet. Det har en bred kulturgeografi og videnskabelige forbindelser med førende russiske og udenlandske universiteter. NMSTU er inkluderet i top 300 universiteter i de internationale ranglister QS "Udvikling af Europa og Centralasien", såvel som i top 100 russiske universiteter i den internationale rangering af Webometrics.

NMSTU er forpligtet:

  • At uddanne studerende i naturvidenskab og teknologi, dele deres avancerede viden til gavn for alle;
  • At give sine studerende intellektuel støtte i forskningsaktiviteter og opdagelser, samarbejdsrelationer med videnskabs- og teknologirelaterede virksomheder til forbedring af menneskeheden og møde verdens store udfordringer;
  • At udvikle den enkelte elevs evne, passion og vilje til at arbejde klogt, kreativt og effektivt for at komme ind i arbejdsverdenen og bidrage til nationen og verden efter bedste evne.

Grundlag:

1934

Antal studerende:

over 12 000

Placeringer

  • Magnitogorsk

    Lenin Street, 38, Magnitogorsk city, Chelyabinsk Region, Russian Federation, 455000, Magnitogorsk

Spørgsmål