Keystone logo
© BIMM University
Notting Hill College

Notting Hill College

Notting Hill College

Introduktion

En førende leverandør af diversificerede læringsmuligheder

Notting Hill College er en dynamisk britisk institution med speciale i videreuddannelse samt erhvervsuddannelse. Kollegiet blev oprettet i 2004, og siden den dato har det hele tiden været ved at udvide sig i forskellige spor; pensum og programdesign, akademisk partnerskab og netværkskonstruktion. Dette flittige arbejde har gjort os til en førende leverandør, der præsenterer diversificerede læringsydelser.

På grund af vores strenge opdateringer og innovationer; NHC har tiltrukket ambitiøse studerende til at deltage i sine programmer og har blomstret i undervisnings- og læringssamfundet. Vores kvalitetsdrevne tilgang har givet os et globalt perspektiv og har sat NHC i spidsen for erhvervsuddannelsesmarkedet.

I årenes løb har NHC udviklet erhvervsuddannelsesprogrammer, der fører direkte til det professionelle jobmarked. Det betyder, at College kun tilbyder de programmer, der fuldt ud accepteres af uddannelsessektoren i Storbritannien og i udlandet, såvel som erhvervslivet.

Alle studieprogrammer er i øjeblikket kortlagt til Kvalifikationskrediet. College tilbyder kurser i:

  • Studerende og fagfolk, der søger at arbejde eller studere i Det Forenede Kongerige eller et andet engelsktalende land, er forpligtet til at bestå i engelsk sprogeksamen. Vores opmærksomme vejledere giver en til en engelsk lektion og UK Masters forberedelse kurser undervist fra vores engelsk sprogskole.
  • Til kvalifikationer i erhvervslivet tilbyder Notting Hill College et omfattende udvalg af ATHE-akkrediterede managementkurser.
  • For dem, der ønsker at udvide deres undervisningsfærdigheder og ansætte evner, eller endda tage deres første skridt til at blive lærer, tilbyder vi TEFL og TESOL kurser for at hjælpe dig med at blive lærer.

Notting Hill College 's UK campus er akkrediteret af Accreditation Service for International Colleges (ASIC), som er et uafhængigt organ, der yder akkrediteringstjenester til uafhængige, videregående uddannelser og højere læreanstalter. ASIC akkreditering hjælper elever og forældre med at vælge et mere informeret valg og vil også hjælpe en skole, college, universitet, uddannelsesudbyder eller fjernundervisningsleverandør, demonstrere til det internationale studieorgan, at de er en højkvalitetsinstitution.

At opnå ASIC-akkreditering - som er godkendt og godkendt af UKBA (Det Forenede Kongeriges Border Agency) til at fungere som akkrediteringsorganisation for internationale kollegier - blev opnået ved at gennemføre en række kvalitetstjekker

Vores institution opererer på tværs af fire hovedområder, som er: Læreruddannelse, Erhvervsuddannelse, Sundhed

Alle NHC-skoler er forpligtet til fremragende uddannelse og kvalitetsuddannelse. Gennem vores praktiske karriereorienterede træning hjælper vi vores elever med at nå deres fulde potentiale. Vores erfaring med at levere faglige og akademiske kurser inden for en bred vifte af emner har hjulpet vores elever med at nå deres mål og have en vellykket fremtid.

For at sikre Notting Hill College 's globale rækkevidde har vi etableret en række regionale

Placeringer

  • Manchester

    Peter House, 9th Floor, Oxford Street, M1 5AN, Manchester

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål