Keystone logo
© NOVA School of Law / A Raposa Branca
NOVA School of Law

NOVA School of Law

NOVA School of Law

Introduktion

At holde trit med de skiftende tider og respektere deres krav. At være et eksempel til efterfølgelse. At fylde dem med stolthed, der sammen med os har besluttet at bidrage til et mere retfærdigt og bedre samfund. Dette er NOVA School of Law forpligtelse.

Mission

Gennem debatten mellem ideer, kulturer og talenter skaber vi viden og innovative praksisser, og vi åbner nye veje for fremtiden.

Missionen for NOVA School of Law er at styrke forskellene og individualiteten hos hver enkelt studerende, hvilket gør mangfoldighed til et udgangspunkt for tilpasning til de udfordringer, som loven reagerer på.

Retningslinjer

Kald

1. NOVA School of Law blev oprettet for at være i centrum for innovation i udviklingen af juridiske videnskaber og i undervisningen i jura i Portugal gennem sine fremskridt inden for forskning, undervisning i nye discipliner, brug af nye pædagogiske metoder og dens mål om at reagere på nye krav til faglig uddannelse.

2. Missionen for NOVA School of Law er at være åben over for samfundet, nye grene af juraen og andre samfundsvidenskaber med et specifikt fokus på nutidige ændringer i det offentlige liv og dets iboende problemer. Ud over sine traditionelle forsknings- og undervisningsaktiviteter vil NOVA School of Law adressere behovet for at udvikle aktiviteter med debat, samarbejde og formidling af ideer med andre sektorer af samfundet. Nære relationer til de mest moderne juraskoler i Europa og USA er en prioritet.

3. NOVA School of Law er forpligtet til at styrke ideen om et akademisk fællesskab, idet den mener, at den faglige mission for universitetsjurauddannelsen skal udvikle sig i balance med andre væsentlige funktioner, både kulturelle og videnskabelige. Fra et pædagogisk synspunkt tilstræber NOVA School of Law at opretholde høje standarder for merit og evaluering.

Mål

4. NOVA School of Law , ud over at tage fat på de grundlæggende juridiske og ikke-juridiske discipliner, der er afgørende for uddannelsen af en advokat, anser sine specifikke mål for at være undersøgelse og undervisning af nye rettigheder inden for følgende områder:

  • Retsmedicinsk lov
  • Offentlig forvaltningsret
  • International lov
  • Corporate Law
  • Sociallovgivningen

5. Der vil blive lagt særlig vægt på "Law Making", "Law and Economics" og "Critical Law Studies".

6. NOVA School of Law vil regelmæssigt arrangere store offentlige konferencer om "Retfærdsstaten i Portugal" og "Staten for offentlig administration i Portugal".

Placeringer

  • Lisbon

    Campus de Campolide 18, 1099-032, Lisbon

    Spørgsmål