Keystone logo
© NOVA School of Science and Technology
NOVA School of Science and Technology

NOVA School of Science and Technology

NOVA School of Science and Technology

Introduktion

DEN NOVA School of Science and Technology | FCT NOVA, en af de tre største og mest prestigefyldte skoler for ingeniør- og videnskab i landet, 15 minutter fra Lissabon, er anerkendt for sin fremragende forskning, kvaliteten af sine kurser og beskæftigelsesegnetheden af sine kandidater (kandidater, mastere, læger) .

FCT NOVA, med omkring 8.000 studerende, har en af de bedste universitetscampusser, kendetegnet ved en kultur af fremragende lærer-elev-relationer og ved et intenst akademisk liv med kulturelle og sportslige aktiviteter.

Alle dets kurser er akkrediteret af A3ES (Agency for Assessment and Accreditation of Higher Education), og alle ingeniørkurser er anerkendt af Ordem dos Engenheiros, FEANI og EUR-ACE.

Med omkring 430 professorer, 1000 forskere og 200 ansatte er FCT NOVA struktureret i 14 afdelinger og 16 forskningscentre, der tilbyder 102 studiecyklusser (18 bachelorer; 11 integrerede kandidater (uden adgang fra 2021/22); 41 kandidater; 32 doktorgrader) .

Dens videnskabelige produktion, materialiseret ved publicering af et stort antal artikler i internationale videnskabelige tidsskrifter med stor efterspørgsel og kvalitet, giver den bred international anerkendelse (værdien af det videnskabelige produktionsindeks - SciVal Citation Impact - er 1,35, hvilket betyder, at FCT NOVA er 35 % over verdensgennemsnittet. Denne præstation giver den mulighed for at integrere de vigtigste netværk af teknologiske universiteter, såsom CESAER-netværket, og deltage i konsortier med europæiske og amerikanske universiteter, nemlig MIT, CMU og Universidade do Texas.

FCT NOVAs deltagelse i 9 COLAB'er og opnåelsen af 9 ERC-stipendier af FCT NOVA-forskere (større koncentration af disse laboratorier og stipendier i portugisiske universiteter) viser, at det er en School of Science and Engineering orienteret mod fremtiden og baseret på international forskning fra Vanguard.

Studieordningsprofil NOVA School of Science and Technology

DEN NOVA School of Science and Technology | FCT NOVA var en pioner i skabelsen af en akademisk vej, der ligesom i store internationale skoler satser på udvikling af bløde færdigheder for eleverne. Ud over specialets fremragende tekniske træning er alle studerende parate til at arbejde som et team, udvikle kommunikationsevner, vide, hvordan man kan styre tid, løse problemer, have kritisk tænkning og styrke initiativevnen, ansvarsfølelse, kreativitet , lederskab og tilpasningsevne. Områder, der får stadig større betydning for ansættelse af fagfolk og integration på arbejdsmarkedet. Denne uddannelsesstruktur markerer forpligtelsen til at skabe komplette fagfolk, forberedt både på et teknisk niveau og specialiseringsniveau såvel som på niveau med bløde færdigheder.

Vil du studere ingeniør i Portugal?

På den NOVA School of Science and Technology | FCT NOVA har ledige stillinger for internationale studerende.

I denne konkurrence accepterer vi din ENEM!

Vi har op til 18 kurser tilgængelige på, hvad der er et af de mest prestigefyldte portugisiske universiteter med international anerkendelse.

Hvorfor NOVA School of Science and Technology ?

Hvert år byder vi velkommen til mere end 550 internationale studerende fra 75 lande. Som international studerende på NOVA School of Science and Technology | FCT NOVA, du er:

 • Ind i en stor og prestigefyldt skole i Portugal og Europa med internationalt anerkendt forskningsaktivitet og kurser med høj beskæftigelsesegnethed.
 • Oplev et intenst akademisk miljø (kultur, sport, socialt) kun 20 minutter fra Lissabon og med god tilgængelighed (bus, tog, metro, båd).
 • Nyd landet med de mest solrige dage i Europa, med korte, milde vintre og lange, varme somre.
 • Nyd det multikulturelle miljø, der tilbyder det portugisiske sprogs komfort.
 • Fremragende lærer-elev forhold.
 • Drag fordel af en læseplansprofil, der giver komplementære færdigheder til en bedre integration på det internationale arbejdsmarked.
 • Få mulighed for at teste dine iværksætter- og innovative ideer og deltage i relevante projekter.
 • Udfordr dig selv akademisk med et udvalg af over 94 kurser undervist på portugisisk inden for studieområder som: Mekanisk og industriel teknik, fysik, informatik, matematik, kemi, elektro- og computerteknik, civilingeniør, miljøvidenskab og teknik, naturvidenskabelige materialer, bevaring og restaurering, anvendt samfundsvidenskab, biomassevidenskab og teknologi, geovidenskab og biovidenskab.

Placeringer

 • Costa da Caparica

  Largo da Torre, 2825-149, Costa da Caparica

Programmer

Spørgsmål