Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship

Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship

Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship

Introduktion

En af de førende handelsskoler i Florida, H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship på NSU når ud til studerende over hele verden med internationalt anerkendte bachelor- og masteruddannelser online og på stedet.

Lær en af de få skoler i landet at kende, som har iværksætteri i sit navn, og hvor:

 • Fakultetet leverer et opdateret pensum, der fremmer ånden af innovativ tænkning på arbejdspladsen.
 • Mere end 3.000 studerende tager en række forskellige bachelor- og mastergrader.
 • Du vælger selv, hvordan du vil studere, om det er på fuldtid eller deltid, online.
 • Et dynamisk hovedcampus i Fort Lauderdale-Davie, Florida.

opstart, møde, brainstorming

Vision

H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship er en verdensomspændende udbyder af akademisk, professionel og praktisk uddannelse for personer i erhvervslivet, den akademiske verden, den offentlige sektor og nonprofitorganisationer. Huizenga College of Business & Entrepreneurship har et anerkendt ry for kvalitet, og Huizenga College of Business Entrepreneurship's virksomhedsforbindelser og moderne teknologi giver de studerende enestående læringsoplevelser i den virkelige verden.

Mission

H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship's mission er at uddanne fremtidige erhvervsledere og iværksættere ved at give dem en fordel, der forbereder dem til bedst muligt at tjene vores unikke internationale økonomi og serviceøkonomi i det sydøstlige Florida.

skrivning, pen, mand
Free-Photos / pixabay

Filosofi

Vi tror på, at i denne verden i hastigt tempo og under hastig forandring har folk i erhvervslivet, den akademiske verden, det offentlige og nonprofitorganisationer brug for praktiske, tilgængelige uddannelsesmuligheder af høj kvalitet. Kun ved at bruge lærere med videnskabelige og professionelle kvalifikationer, ved at give personlig interaktion med de studerende og ved at bruge teknologi effektivt kan vi forberede de studerende på at få succes.

Vi kan kun realisere vores vision, hvis alle lærere og medarbejdere på Huizenga College of Business med støtte fra vores andre interessenter er dedikerede til at innovere kurser, læseplaner, leveringsmetoder og serviceydelser til de studerende i overensstemmelse med deres behov. Huizenga College of Business's succes afhænger af vores fakulteters, medarbejderes og studerendes evne til at anvende nyerhvervet viden til at skabe værdi i deres respektive virksomheder, akademiske, offentlige og almennyttige organisationer i særdeleshed og samfundet som helhed.

Principper

 • at udføre alle vores akademiske anliggender med integritet.
 • være engageret i Huizenga College of Business and Entrepreneurship's vision, mission, filosofi og principper.
 • Behandle hinanden med værdighed, respekt og følsomhed for at skabe et omsorgsfuldt miljø, der giver lærere, medarbejdere og studerende mulighed for at udnytte deres største potentiale.
 • Hold fokus på og foregrib vores vælgeres behov, så vi kan forberede vores studerende til at blive "formgivere" af vores samfund og ikke blot "reaktorer."
 • Vi stiller høje forventninger til os selv og udviser initiativ, dømmekraft, fleksibilitet og teamwork, så vi kan opfylde vores mission og vision.
 • Du har et stærkt ønske om at fremme viden om, hvordan organisationer fungerer, og anvende denne viden, så udvikling af kreative løsninger bliver et vigtigt fokus i dit liv.
 • Vi skal have visioner, kreativitet, åbenhed og modtagelighed for at udfordre status quo, skabe læring og forandring og se vores rolle i Huizenga College of Business and Entrepreneurship og universitetet som en del af en dynamisk proces snarere end som en række statiske, faste relationer med tilhørende opgaver.
 • Vi skal hele tiden forsøge at forstå, hvilke bidrag vi kan yde til organisationens vision og mission, og søge at bidrage der, hvor der er en klar komparativ fordel.
 • Vi mener, at livslang læring og anvendelsen af denne læring i høj grad forbedrer samfundet.
 • være kulturelt modne og udvise stor forståelse for mangfoldighed og den rigdom, som den giver livet og læringen.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Fort Lauderdale

  3301 College Avenue, 33314-7796, Fort Lauderdale

Spørgsmål