Keystone logo
Novosibirsk State University Master i olie og gas ledelse
Novosibirsk State University

Master i olie og gas ledelse

Novosibirsk, Rusland

0 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Som de vigtigste energikilder olie og gas spiller en afgørende rolle i enhver økonomi og moderne civilisation generelt. Det fossile brændstofknaphed gør et land afhængigt af de andre, mens de med store lagre af naturressourcer kan lide af negative virkninger af "hollandsk død". Alt sammen med respekt for verdensøkonomiske dynamikker bekymrer politisk ustabilitet og befolkningstilvækst om udsigterne til energisikkerhed. Det betyder, at ledelsen i udvindingsbranchen står over for nye udfordringer, der går længere end standardrisici variationer. Ledere af olie- og gasudvindingsvirksomheder skal tage hensyn til sociale, politiske, økonomiske, miljømæssige og juridiske aspekter ud over beslutninger de træffer.

Formålet med MEP'en "Olie- og gasforvaltning" er at uddanne højt kvalificerede analytikere og beslutningstagere, som er klar til at arbejde effektivt for fremtidens olie- og gasindustriers behov både i regional og global sammenhæng, og som er i stand til at møde udfordringer industrien står over for i dag og står over for i morgen. Sammen med det specifikke design er MEP skræddersyet til at opfylde alle kravene i den statslige uddannelsesstandard inden for området "Management".


Generel støtteberettigelse

MEP'en "Olie- og gasforvaltning" er åben både for udenlandske studerende og kandidater fra de russiske videregående uddannelsesinstitutioner (herunder bacheloruddannede i NSU). Medlemmet til MEP'et skal have et uddannelsesbevis (certifikat eller lignende dokument) på et bacheloruddannelsesniveau eller en specialkvalifikation. Der er ingen formel begrænsning inden for specialisering. Der er dog forudsætninger for, at deltagere kan matche programmet.


Undervisningsgebyr

Udgifterne til fuldtidsstudier for MEP Olie og Gas Ledelse ved Institut for Økonomi i NSU i 2019-2020 er $ 4200 pr. År.

Indkvarteringsgebyr

Indkvartering gebyr i elevernes hostel er omkring $ 20 per måned.

5475_nov7.jpg

Novosibirsk State University

Novosibirsk State University er et ungt, dynamisk universitet beliggende i et af de mest spændende steder i verden, i Novosibirsk Academy Town, også kendt som Akademgorodok.

Det er et sted specielt designet til forskning, for at være en del af det globale akademiske samfund, selv i dets sovjetiske fortid. Universitetet blev etableret som en unik lærings- og forskningslegeplads for højt koncentreret videnskab rundt omkring. NSU tilbyder et fremragende miljø til studier og forskning og betragtes som et af de bedste universiteter i Rusland *.

Under universitetets deltagelse har studerende og unge lærde en enestående mulighed for at tappe ressourcerne fra de mange nærliggende forskningsinstitutioner i den sibiriske gren af ​​det russiske videnskabsakademi for at forfølge nyskabende forskning, samtidig med at de nyder det sociale og kulturelle liv i Novosibirsk, som er den største Rusland by mellem Uralbjerge og Stillehavet **


* 3d blandt de bedste russiske universiteter i 2013 (QS World University Rankings)

** 3d en blandt de største byer i Rusland

Om skolen

Spørgsmål