Keystone logo
The NUCB Business School

The NUCB Business School

The NUCB Business School

Introduktion

Nagoya University of Commerce & Business (NUCB) Business School er et privat universitet beliggende i hjertet af det tredjemest kosmopolitiske område i Japan. Det blev etableret i 1953 og er den første og eneste i Japan skal akkrediteres af AACSB International, Association of MBA (AMBA) og EQUIS. NUCB BS er almindeligvis rangeret som #1 i MBA-, EMBA- og MIM-programmer af QS, og opnår konsekvent toppositioner landsdækkende.

Historien om NUCB Business School

Yuichi Kurimoto var den første japanske person, der blev gradueret fra universitetet i Alberta's fakultet i 1930. Ved sin tilbagevenden til Japan erkendte han, at uddannelsen var for det meste tilgængelig for eliten, og han forkampede kampen for at gøre den tilgængelig for de fratagede japanske dagens ungdom. I 1935 begyndte han et erhvervsinstitut kaldet Nagoya Railroad School, som senere blev fulgt af en gymnasium og en junior college.

Yuichi Kurimoto var altid en visionær og indså, at efterkrigstidens økonomiske og befolkningsmæssige boom i Japan ville skabe en stærk efterspørgsel efter en institution dedikeret til erhvervsuddannelse. Således, i 1953, Nagoya University of Commerce & Business (NUCB) blev etableret.

Akkreditering: NUCB Business School er den første og eneste Triple Crown Business School i Japan, der er akkrediteret af AACSB, AMBA og EQUIS!

NUCB Business School annoncerer stolt, at det er det første og eneste MBA-program i Japan, der har tredobbelt akkreditering fra AACSB International, The Association of MBA (AMBA) og EQUIS. Disse kendetegn for ekspertise-priser tildelt af AACSB, AMBA og EQUIS cementerer NUCBs strategiske initiativ til at være den bedste af de bedste blandt Business Schools i Japan og Asien. I denne globaliserings tidsalder betyder international anerkendelse fra sådanne prestigefyldte akkrediteringsorganer som AACSB, AMBA og EQUIS vores fortsatte forpligtelse til at opretholde kvalitetssikring og bevarelse af de højeste globale standarder.

Nagoya University of Commerce and Business og NUCB Business School er fuldt autoriseret af det japanske ministerium for undervisning, kultur, sport, videnskab og teknologi.

NUCB og AACSB International

AACSB International-Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business er den faglige forening for college og universitet ledelse uddannelse og det førende akkrediteringsorgan for bachelor, master og ph.d.-uddannelser i business administration og regnskab.

I 2002, Nagoya University of Commerce and Business & NUCB Business School erhvervede AACSB International-medlemskab som kun den tredje uddannelsesinstitution i Japan. NUCB har indsendt selvevalueringsrapporten og opnået akkreditering af sine bachelor- og kandidatuddannelser i 2006.

NUCB Business School og AMBA

NUCB Business School er den første handelsskole i Japan, der er akkrediteret af The Association of MBA. AMBA-akkreditering gælder kun for NUCB Business Schools MBA- og EMBA-programmer på japansk; hvorimod AACSB International godkender både bachelor- og kandidatuddannelserne.

NUCB Business School og EQUIS

Den 29. september 2021 blev NUCB Business School tildelt European Quality Improvement System (EQUIS) akkreditering fra European Foundation for Management Development (EFMD), en af ​​de største internationale kvalitetsevalueringsorganisationer for lederuddannelse. Kun uddannelses- og forskningsinstitutioner, der demonstrerer den højest mulige kvalitet i læseplaner og forskningsaktiviteter gennem en streng gennemgang af et panel af anerkendte eksperteksaminatorer, er berettiget til at blive en af ​​de få hundrede (fra nu 197 business schools over hele verden) for at opnå EQUIS-akkreditering.

NUCB Business School og Eduniversal

Eduniversal har den ranking, som dekaner stemte fra universiteter og skoler på listen over 1.000. NUCB er blevet udvalgt som en af ​​de bedste internationalt kendte Business Schools af Eduniversals Scientific Committee.

Ranglister

QS Global MBA 2024 Rankings har NUCB BS som #1 fuldtids MBA-program i Japan og #19 i Asien.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

  • Nagoya

    The NUCB Business School Global Leader Program Admissions Office 1-3-1 Naka-ku Nishiki Nagoya, Aichi, Japan

Programmer

Spørgsmål