Keystone logo
NUS Business Analytics Centre

NUS Business Analytics Centre

NUS Business Analytics Centre

Introduktion

NUS Business Analytics Centre

115189_Student1.jpg

NUS Business Analytics Centre (BAC) tilbyder Master of Science i Business Analytics (MSBA) program, designet og lært af prisvindende akademikere fra NUS Business School og NUS School of Computing.

I 2013 blev NUS Business Analytics Centre oprettet i samarbejde med IBM for at udvikle en talentpulje af forretningsanalysepersonale til at imødekomme virksomhedernes behov for at forbedre deres forretninger ved hjælp af analytics. I et 5-årigt samarbejde, der fulgte, tilbød NUS faglig ekspertise til at designe, udforme og udføre MSBA-programmet, mens IBM bidrager med industriel viden.

Global interesse inden for analytics er siden vokset enormt, hvor virksomheder på tværs af forskellige brancher aktivt søger talent, der udmærker sig inden for analytics. Til dato blev 300 industrielle analyseprojekter gennemført af NUS MSBA-studerende, hvor skolen danner værdifulde partnerskaber med mere end 50 organisationer.

NUS Business School

Grundlagt i 1965 står NUS Business School i dag blandt verdens førende handelsskoler, der har modtaget toprangeringer af uafhængige publikationer og agenturer som Financial Times og QS Top MBA, som anerkendelse af kvaliteten af vores programmer, fakultetforskning og kandidater.

Udover at tilbyde en stringent, relevant og givende erhvervsuddannelse til fremragende studerende fra hele verden, udmærker den sig ved at tilbyde det bedste af global forretningskendskab med dybt asiatiske indsigter, forbereder eleverne til at lede asiatiske virksomheder til international succes og for at hjælpe globale virksomheder med at lykkes i Asien.

Skolen tiltrækker en mangfoldighed af kloge og talentfulde studerende til den brede portefølje af akademiske programmer, herunder Bachelor of Business Administration (BBA), Masters of Business Administration, Executive MBA, Masters og Ph.d.-programmer ud over tilpasset og åben tilmelding Executive Education kurser.

Som en del af et omfattende universitet med discipliner på tværs af 17 fakulteter er skolen i en enestående position til at udnytte bredden og dybden af universitetet, herunder adgang til et stort og stærkt forskelligt studieorgan på campus og et omfattende globalt netværk af alumner.

NUS Skole for Computing

NUS School of Computing er den mest etablerede computerskole i Singapore og har produceret et spor af fremtrædende alumner, herunder ledende medarbejdere og teknologichef fra multinationale virksomheder, offentlige myndigheder og blomstrende nystartede virksomheder.

Skolen tilbyder fremragende bachelor-og kandidatuddannelser på tværs af hele spektret inden for computing, herunder Computer Science, Information Systems, Computer Engineering, Business Analytics og Information Security, samt specialiseringer i nye områder af betydning som kunstig intelligens, fintech , blockchain, analytics og sikkerhed.

De ekstraordinære uddannelsesstuderende oplever her, kombineret med efterspørgslen efter datalogi på alle områder og brancher, gør NUS Computing-kandidater meget eftertragtede. Vi sætter vores elever i gang med lederskabskvaliteter og iværksætterånd gennem mentorskab, samfundstjenesteinitiativer og specialprogrammer, herunder The Furnace, en opstartskuvub, der tilbyder finansiering, infrastruktur og ledelsesstøtte for at bringe originale ideer til kommerciel udfoldelse.

Skolen er glad for at have uddannet Singapore og verdens computervirksomheder de sidste fire årtier og er stolt af at tælle mange lokalt og internationalt fremtrædende ledere på området blandt vores store og vellykkede familie af alumner.

Placeringer

  • Singapore

    I3 Building, 21 Heng Mui Keng Terrace #03-47, 119613, Singapore

Spørgsmål