Keystone logo
© Nyenrode Business University
Nyenrode Business University

Nyenrode Business University

Nyenrode Business University

Introduktion

Nyenrode Business University, det eneste private forskningsuniversitet (niveau) i Holland, blev grundlagt i 1946 af fremtrædende virksomhedsledere fra internationale selskaber som Philips, AkZo Nobel og Unilever. Med sine kerneværdier Ledelse, Entrepreneurship og Stewardship udvikler Nyenrode ledere med den viden og de nødvendige færdigheder til at få succes i morgendagens internationale forretningsverden. Nyenrode tilbyder intensiv akademisk uddannelse samt kortsigtede og længerevarende programmer inden for områderne forretning, ledelse, regnskab, kontrol og skatteret på to campussteder, Amsterdam og Breukelen.

Bygge broer siden 1946

I Holland forstår vi vigtigheden af broer. De forbinder og forener os og gør forretning og handel mulig. De tusindvis af broer, der krydser hollandsk farvand, blev bygget af beslutsomme iværksættere og progressive forløbere. Ansvarlige ledere, der vidste, hvordan man bygger en bæredygtig fremtid.

På Nyenrode Business University har vi uddannet driftige brobyggere i over 70 år.

 • Mennesker, der tør vokse.
 • Folk, der forstår, at teori og praksis går hånd i hånd.
 • Mennesker, der forbinder.

Vi tror på, at et solidt fundament kan skubbe alle til store højder. Dette fundament kan findes på Nyenrode, i både Amsterdam og Breukelen. Vi kombinerer akademisk teori, praktisk relevans og personlig udvikling, så du kan arbejde på at opbygge en succesfuld karriere.

Uanset om du leder efter personlig eller professionel vækst eller dit næste skridt, kan viden fra generationer af brobyggere hjælpe dig i alle retninger. Vi er der for hinanden og ser det som vores pligt at uddanne vores elever og deltagere til at være fornuftige og hensynsfulde ledere.

Vores søjler

 • Forbundet for livet
 • Et sted, hvor verdener mødes
 • Personlig udvikling for ansvarlige ledere

Amsterdam

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam ligger i den historiske blok 'De Vijf Keizers' (De fem kejsere) ved Keizersgracht i hjertet af byen. Denne unikke beliggenhed fremmer forbindelsen mellem erhvervslivet og den akademiske verden; bidrage til vores nationale og internationale ambitioner.

Breukelen

Nyenrode Business Universiteit Breukelen ligger på en historisk ejendom med et slot fra det 13. århundrede, hvor vi understreger værdien af at leve sammen, arbejde sammen og netværke for udvikling af ansvarlige ledere.

Den Haag

Nyenrode SPO ligger på 24. etage i World Trade Center i Haag. SPO er underviser af pensionssektoren og har været en del af Nyenrode Business University siden september 2022. Vores kontor er beliggende i hjertet af den politiske beslutningsproces i Holland, tæt på forskellige ministerier, arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer.

Uddannelse

Vi tilbyder intensive akademiske kurser samt forkortede længerevarende programmer inden for områderne forretning, ledelse, regnskab, kontrol og skatteret. Det er også de områder, vi udfører akademisk forskning i.

Placeringer

 • Amsterdam

  Keizersgracht 285, , Amsterdam

 • Breukelen

  Straatweg 25, 3621, Breukelen

  Spørgsmål