Keystone logo
NYIT- Abu Dhabi

NYIT- Abu Dhabi

NYIT- Abu Dhabi

Introduktion

Den første amerikanske universitet etableret i De Forenede Arabiske Emirater 'hovedstad, NYIT-Abu Dhabi er en levende medlem af NYIT s samfund af globale campusser. Vi tilbyder fremadskuende, karriere-orienterede bachelor-og kandidatniveau uddannelser foregår på engelsk af internationale videnskabelige medarbejdere, der er eksperter inden for deres områder.

Grader tilbydes omfatter:

Business Administration - Ledelse, BS Information, netværk og Computer Security, MS Instructional Technology, Undervisere, MS Interiør design, BFA Management, MBA Mechanical Engineering, BS

Gennem vores Study Abroad og Gateway til New York-programmer, studerende i Abu Dhabi har mulighed for og fleksibilitet til at udvide deres horisont gennem international undersøgelse uden afbrydelse i deres akademiske fremskridt eller den høje standard af deres uddannelse.

Campus er placeret i Center of Excellence for Anvendt forskning og uddannelse (CERT) Technology Park, der støder op til det Højere Colleges of Technology Abu Dhabi Mænds College.

Undervisning og gebyrer

Ansøgning gebyrer: AED 370

Bacheloruddannelse pr kredit: AED 1.950

Kandidatuddannelse pr kredit: AED 2680

Stipendier til rådighed!

Akkreditering

Alle akademiske programmer, der tilbydes på NYIT-Abu Dhabi har modtaget indledende akkreditering af Kommissionen for Academic Akkreditering (CAA), UAE ministeriet for højere uddannelse og videnskabelig forskning (MOHESR).

Desuden har NYIT programmer i Interior Design (BFA) og Business Administration (BS og MBA) modtog efterfølgende fuld CAA akkreditering. De Business Administration programmer er også akkrediteret af AACSB International, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business.

I USA, er NYIT akkrediteret af Kommissionen om videregående uddannelse i den mellemøstlige stater Sammenslutningen af ​​skoler og skoler.

Career Services fra dag ét

NYIT profession-klar uddannelse er suppleret med talrige muligheder, som Office of Career Services-muligheder, som altid vil være til rådighed for dig som en NYIT alumner.

Placeringer

  • Abu Dhabi

    NYIT-Abu Dhabi CERT Technology Park P.O. Box 5464 Al Muroor Road, , Abu Dhabi

Spørgsmål