Keystone logo
New York School of Interior Design Post-professionel Master of Fine Arts i indretningsdesign (MFA2)
New York School of Interior Design

Post-professionel Master of Fine Arts i indretningsdesign (MFA2)

New York, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

USD 20.700 / per semester *

På campus

* Yderligere gebyrer gælder

Introduktion

Hvis du er interesseret i at udforske indretningsdesign på et dybere niveau og ønsker at blive en leder inden for området, er den post-professionelle MFA måske noget for dig.

Post-Professional Master of Fine Arts in Interior Design (MFA2) er en toårig, afsluttende uddannelse, der giver fagfolk inden for interiørdesign, arkitektur, miljødesign og nært beslægtede områder mulighed for avanceret kreativ og akademisk forskning inden for interiørdesign. Dette fuldtidsprogram er vores mest konceptuelle og er åbent for dem, der har en professionel grad i indretningsdesign, arkitektur eller et beslægtet område.

Der er fire komponenter i programmet: en grundlæggende designstudiesekvens, specialstudier, forelæsninger/seminarer og valgfag. De studerende oplever en bred vifte af tværfaglige designtilgange og projekttyper. Specialet, der kræves som et afsluttende projekt, består af målrettet forskning efterfulgt af et studieprojekt. Hver studerende skal demonstrere originalitet, research- og designfærdigheder og kreativ evne til at løse avancerede problemer inden for design. Afhandlingen præsenteres for en graduate-fakultetsjury til evaluering.

De studerende dimitterer med en dyb forståelse af naturen af design af det byggede miljø, evnen til at formulere og løse avancerede problemer inden for design, og er forberedt på at blive ledere inden for faget.

  • Dette program kræver fuldtidsstudier
  • Ansøgere skal have en professionel grad i indretningsdesign, arkitektur, ingeniørvidenskab eller et nært beslægtet område.
  • Avanceret portfolio kræves for optagelse

NYSID-fakultetet

New York School of Interior Design er en fantastisk læringsinstitution på grund af sit fakultet. De kommer fra vidt forskellige baggrunde og medbringer praktisk og teoretisk erfaring fra deres professionelle liv.

Vi har mere end 100 fakultetsmedlemmer, der er praktiserende designere hos mange af de bedste designfirmaer i landet: Gensler, HOK, Perkins+Will, Rockwell Group og Robert A.M. Stern Architects for at nævne nogle få. Mange er også ledere af deres egne firmaer - for eksempel Kati Curtis fra Kati Curtis Design, Stefan Steil fra Steilish Interiors & Architecture og Warren Ashworth fra sit selvbetitlede arkitektfirma.

Faciliteter

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Om skolen

Spørgsmål