
MA in
MA i madstudier NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Introduktion

Undersøg fødevaresystemer, kultur og politik i New York City
Den første kandidatuddannelse i USA, der er afsat til madstipend, Food Studies ved NYU Steinhardt anvender tilgange fra humaniora og samfundsvidenskab og forbereder dig til at analysere det nuværende amerikanske fødevaresystem, dets globale forbindelser og lokale alternativer. Du vil undersøge kulturelle, politiske, økonomiske, miljømæssige og geografiske tilgange til mad i lokale, bymæssige og globale sammenhænge.
Denne 40-kredit-kandidatuddannelse i kunst kræver 19 point i obligatorisk undervisning, der dækker fødevaresystemer, kultur og politik samt en forskningskomponent. Ud over disse krav kan du tage 21 point i specialiseringsmoduler (politik / fortalervirksomhed, erhvervsliv / socialt iværksætteri, medie / kulturanalyse), så du kan grave dybere ned i dine interesser.
Vores mission er at undersøge måder, hvorpå enkeltpersoner, samfund og samfund producerer, distribuerer og spiser mad. Byer i centrum af strømme af mennesker, produkter og medieprodukter er det vigtigste sted for vores undersøgelser.
Hvorfor NYU Food Studies?
- Lær af de bedste. Vores fakultet, fremtrædende ledere inden for deres felt, underviser og mentorstuderende, mens de aktivt udfører forskning for at forblive engagerede.
- Få insideradgang. Efter tilmelding studerer studerende med madfagfolk, der tjener som hjælpestuder og gæsteforelæsere og hilses velkommen af fødevareproduktionsvirksomheder, non-profit fødevarerorganisationer, forlag, public relations og marketingfirmaer, magasiner, fødevaredistributører, fødevareproducenter og uddannelsesinstitutioner.
- Studere i udlandet. Vi tilbyder globalt kursusarbejde - og et studieprogram - på steder som Paris, Hong Kong, Puerto Rico og Puebla, så de studerende får en forbløffende oplevelse i en international sammenhæng.
- Bliv udfordret. Studerende lærer erfaringsmæssigt, tager kerne- og specialiseringskurser samt tværfaglige valgfag inden for Steinhardt, Stern School of Business, Wagner School of Public Service, Graduate School of Arts and Sciences eller Tisch School of the Arts.
- Komme foran. Vi hjælper interesserede studerende med at finde praktikpladser i en række potentielle ansættelsessteder og placere dem i positioner, hvor de kan udvikle nye færdigheder og samarbejde med potentielle arbejdsgivere.
- Få praktiske færdigheder. Programmet lægger vægt på udviklingen af kritisk tænkning og forskning, der forbereder de studerende på situationer, de vil støde på i erhvervet.
Galleri
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
At fortsætte dine studier som kandidatstuderende er en stor investering af din tid og penge, med potentiale for store afkast i din fremtidige karriere. Vi opfordrer dig til at gennemgå alle dine muligheder, mens du beslutter, om uddannelse på NYU Steinhardt passer til dine mål.
Læreplan
Format: Fuldtid/deltid
Kreditter: 40
MA -graden kræver færdiggørelse af 40 point (19 i obligatorisk kerne/forskning og 21 i specialisering og valgfrit kursusarbejde) med et minimum GPA på 3.0; samarbejde eller feltoplevelse dokumentation for engelsk sprogkompetence og forskning. Studerende, hvis bachelorgrader er inden for et ikke -relateret studieretning, kan blive pålagt at tage forudsætningskurser og opnå erhvervserfaring ud over kandidatuddannelsens krav. I løbet af det første semester i programmet skal hver studerende tilmelde sig FOOD-GE 2000.01, Current Research in Food Studies.
Programresultat
Vores mission er at lære dig at undersøge de måder, hvorpå enkeltpersoner, samfund og samfund producerer, distribuerer og forbruger mad. I betragtning af universitetets dynamiske placering i New York City vil dine undersøgelser af disse emner fokusere på byer som centrum for strømme af mennesker, produkter og medieprodukter.
Studerende i Food Studies MA udvikler en række færdigheder, herunder:
- Sådan anvendes en tværfaglig tilgang til at forstå de kulturelle, politiske og økonomiske aspekter af fødevaresystemet
- Sådan diskuteres med flydende spørgsmål relateret til fødevaresuverænitet, bæredygtighed, etik og kultur
- Hvordan vurderes politikker, der former madlandskabet, behandler spørgsmål om retfærdighed og bevarer kulturelle værdier
Karrieremuligheder
Kandidater fra Food Studies MA finder job på alle områder inden for fødevareindustrien:
- Udgivelse (blade, aviser, online kilder)
- Public relations (restauranter, madlobbygrupper, kogebøger, fødevareorganisationer)
- Marketing (for restauranter, kokke, kendte kogebøger, organisationer)
- Nonprofit arbejde (uddannelse, mad/sult -fortalergrupper)
- Fødevarer (vinimportører/distributører, restauranter, detailhandel)
- Lokale og nationale myndigheder (byregering, forbundsregering, fødevareforskrifter, forbindelser mellem industri og regering)
- NGO -arbejde inden for fortalervirksomhed og politik (landbrug, arbejdskraft, fødevaremangel, handel)
- Udviklingsorganisationer (community building, nationale programmer, international handel og hjælpeorganisationer)
- Fødevareproduktionsvirksomheder (producenter og producenter af fødevarer)
- Fødevaredistributionsselskaber (import, transport og detailhandel)