Keystone logo
OBS Business School

OBS Business School

OBS Business School

Statistik

OBS i tal

OBS Business School er den første 100% online handelshøjskole i Spanien. Siden 2006, året hvor det blev grundlagt, har skolen uddannet mere end 20.000 ledere og fagfolk. Med mere end 250 aktive lærere i 25 forskellige lande er OBS førende inden for innovative programmer, der foregriber ændringer i forretningsmiljøet. Derudover tilbyder skolen en dobbelt grad sammen med universitetet i Barcelona, det vigtigste offentlige universitet i Spanien med mere end 560 års historie.

Vores studerende består af mennesker af 45 forskellige nationaliteter og 5 forskellige kontinenter, hvoraf 55% er mænd og 45% kvinder. Det skal bemærkes, at 95% af vores studerende har en universitetsgrad og 32% har en MBA- eller kandidatgrad. Endelig indeholder 100% erhvervserfaring, og 77% er administrerende direktører eller ledere.

Et af de største bidrag fra OBS Business School har været udviklingen af en fleksibel metode, der giver eleverne mulighed for at forene familie, arbejde og akademisk liv. Takket være denne metode har vi i løbet af det sidste år uddannet mere end 2.900 fagfolk, og indikatorerne for opfølgning og afslutning af studier i OBS registrerer i gennemsnit 91%. Af denne grund er vi meget stolte over at kunne sige, at 9 ud af 10 studerende anbefaler os.

Kort sagt OBS behovet for kontinuerlig kvalitetsuddannelse uden fysiske barrierer, hvilket gør det muligt at forene den faglige udvikling, som markederne kræver i dag, med vores professionelle liv.

  Ranglister

  I kategorierne programmer har den ibero-amerikanske rangering af online træning på spansk valgt 6 OBS mestre som de bedste online programmer i deres kategorier. Det er Global MBA (Bedste Online MBA), Master i Marketing Management og Commercial Management (Bedste Master i Online Marketing Management), Master i Human Resources Management (Bedste Master i Online Human Resources Management), Master i Projektledelse (Bedste Master i Projektledelse online), Master i Supply Chain Management & Logistics (Bedste Master i Supply Chain Management online) og Master i Financial Management (Bedste Master i Financial Management online).

  Men det er ikke alt, og det er, at OBS Business School er blevet anerkendt som den 2. bedste handelsskole ved "Ranking of Online Higher Education Institutions" udført af konsulentfirmaet Hamilton Global Intelligence .

  Derudover er Master i digital transformation og forretningsudvikling og mesteren i innovation og iværksætteri blevet betragtet som to af de bedste i verden på deres vidensområder af Eduniversal Best Masters Worldwide 2015-2016 Ranking .

  Placeringer

  • Barcelona

   Avinguda Josep Tarradellas i Joan 171-175, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, 08901, Barcelona

   • Bogotá

    Calle 76,No. 11-35 Piso 6, , Bogotá

    • Lima

     Edificio Prisma Tower Av. Juan de Aliaga N° 425, piso 7 oficina 704 Magdalena del Mar, , Lima

     Spørgsmål