Keystone logo
OCAD University

OCAD University

OCAD University

Introduktion

Om OCAD University

OCAD U er Canadas Universitet for Imagination

OCAD U blev grundlagt i 1876 og er dedikeret til kunst og design uddannelse, praksis og forskning samt til viden og opfindelse på tværs af en bred vifte af discipliner. OCAD U bygger løbende på sine traditionelle studio-baserede styrker og tilføjer nye tilgange til at lære den mester tværfaglige praksis, samarbejde og integration af nye teknologier. I Age of Imagination er medlemmer af OCAD U-samfundet unikt kvalificeret til at fungere som katalysatorer til de næste fremskridt inden for kultur, teknologi og livskvalitet for alle canadiere.

Vores programmer og forskningsbroområder inden for digitale medier og design, bæredygtighed, sundhed og wellness, kulturel mangfoldighed og oprindelige kulturer.

Vores studerende engagerer i kreativ studiebaseret, æstetisk og teknisk læring sammen med kritisk, teoretisk, videnskabelig og historisk viden og metoder.

Endelig inspirerer vores placering. OCAD U er beliggende i hjertet af nationens kunst, design, forretning og ny mediekapital på de forfædre og traditionelle områder af Mississaugas of the New Credit, Haudenosaunee, Anishinaabe og Huron-Wendat - de oprindelige ejere og vogter af det land, som vi står på.

116258_116196_cityshot-topchoice9.jpg

Vores Namesake

 • 1876: Ontario School of Art
 • 1886: Toronto Art School
 • 1890: Central Ontario School of Art og Industrial Design
 • 1912: Ontario College of Art
 • 1996: Ontario College of Art
 • 2010: Ontario College of Art og Design University (OCAD U)

OCAD University ligger i hjertet af Toronto, ved siden af kunstgalleriet i Ontario og den historiske Grange Park. Den voksende sydlige campus ligger fem minutter væk i byens blomstrende kunst- og underholdningsdistrikt.

Sharp Center for Design

Nu er et Toronto arkitektonisk vartegn, åbnet det ikoniske Sharp Center for Design i 2004 som en del af en større $ 42,5 millioner campus-ombygning. Den prisbelønnede sort-hvide "bordplade" -struktur står over OCAD University største campusbygning på 12 flerfarvede stålben. Centret er opkaldt efter velgørere Rosalie og Isadore Sharp, og er hjemsted for OCAD U's Designfakultet med faciliteter til Kunst- og Liberale Studier. Det blev tegnet af den anerkendte britiske arkitekt Will Alsop i samarbejde med Toronto-baserede Robbie / Young Wright Architects Inc. sammen med strukturelle ingeniører fra Carruthers

Priser

 • Royal Institute of British Architects Worldwide Award, 2004
 • Award of Excellence, Toronto Architecture og Urban Design Awards, 2005
 • Mest fremragende teknisk projekt, Canadian Consulting Engineering Awards, 2005
 • Benjamin Moore Contract Exterior Award, 2006 (Uddelt til Will Alsop)

116257_116197_A-AGOtopchoice2.jpg

Vision og Mission Statements

Vision

Transformeret af fantasi

OCAD University udfordrer dig til lydigt og ansvarligt at forfølge vores tids spørgsmål gennem det stærke samspil mellem kunst, design, samfundsvidenskab, humaniora og videnskab.

Mission statement

Du

 • Vi inviterer dig til at opbygge bevidste, generøse og glade samfund, der integrerer flere perspektiver og kritiske praksis.

Audacious og Ansvarlig Forfølgelse

 • Vi opdrager mangfoldighed og modstandsdygtighed og praktiserer egenkapital, inklusion, bæredygtighed og respekt for indfødte stemmer og kulturer.

Vores tids spørgsmål

 • Vi søger og reagerer på vores tiders spørgsmål for at berige vores discipliner og fungere som transformative sociale, økonomiske, miljømæssige og kulturelle agenter.

Det stærke samspil mellem kunst, design, samfundsvidenskab, humaniora og videnskab

 • Vi beskæftiger os med materialer, data, teknologier, ideer og pædagogik og forskellige indfødte perspektiver for at understøtte unikt forskning, studieøvelse og læring, skabe tværfaglige og fremherskende former for viden.

116259_116194_campus.jpg

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Toronto

  100 McCaul Street, M5T 1W1, Toronto

  Spørgsmål