Keystone logo
OCAD University Master of Design i Design for Health
OCAD University

Master of Design i Design for Health

Toronto, Canada

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Design til sundhed

Reaktion på kompleksiteten i sundhedsvæsenet gennem en omfattende, akademisk rig designtilgang. At give designere mulighed for at skabe etiske, bæredygtige løsninger til presserende udfordringer på tværs af sundhedssektoren.

Bliv ekspert på det hurtigt voksende område inden for sundhedsdesign i OCAD University Master of Design (MDes) i Design for Health. Studer helt eller deltid på vores campus kun en kort gåtur fra hospitaler i verdensklasse og sundhedsforskningsinstitutter.

Næsten hvert aspekt af sundhedspleje har brug for designekspertise, herunder systemer, service, program og produktdesign. Sundhedsudfordringer, der overvejes i programmet inkluderer:

 • Stigninger i kroniske sygdomme
 • En aldrende befolkning
 • Fremkomsten af nye infektioner
 • Sundhedsmæssige uligheder
 • Sociale og miljømæssige determinanter for sundhed
 • Voksende kulturel mangfoldighed
 • Forbrugernes efterspørgsel efter mere involvering i plejeplanlægning og levering
 • Et skift til multi-setting og multi-disciplinær levering af sundhedspleje
 • Optrappende omkostninger og svindende budgetter
 • Spredningen af digitale sundheds- og wellness-teknologier

Programfunktioner

 • Studiobaseret læring med lokale og nationale partnere i sundhedssektoren for at designe innovative løsninger til komplekse og moderne sundhedsdesignudfordringer.
 • Gæsteforelæsninger af designere, lærde og brancheeksperter.
 • Valgfrie og delte kurser fra andre kandidatuddannelser ved OCAD University og andre post-sekundære institutioner.
 • Dynamiske og tværfaglige kohorter.

For at imødekomme behovene hos deltidsstuderende, der muligvis arbejder fuldt ud eller deltid, mens de afslutter studiet, grupperes kurser ofte en ugedag pr. Semester og køres i løbet af dagen. Ugedagen kan variere mellem vilkår og studieår.

137131_pexels-photo-356043.jpeg

Hvad du gør i programmet

Det tværfaglige Design for Health-program har fire hovedtemaer, der primært leveres gennem studiebaseret læring:

 • Sundhedsmæssige sammenhænge: Udvikle domæneviden inden for sundhed, levering af sundhedsydelser, kommunikation, teknologi og innovation.
 • Forskning og anvendelse: Identificere, designe, udføre og anvende kvalitative, co-design og evidensbaserede teknikker til sundhedsmæssige udfordringer.
 • Design og innovation: Opret nye, etiske og bæredygtige løsninger med interessenter, patienter og partnere i sundhedssektoren.
 • Færdighed og lederskab inden for tværfagligt samarbejde: Vær indlejret i tværfaglige teams, der inkluderer patienter, udbydere af sundhedsydelser og designere til at udvikle designløsninger og til at kommunikere resultater.

Hvem skal anvende

Vi udviklede MDes i Design for Health primært til mennesker, der allerede har uddannelsesmæssig og praktisk erfaring inden for et designområde. Programmet er også beregnet til mennesker i sundhedssektoren, der er engageret i design.

De fleste studerende har en bacheloruddannelse i design eller et beslægtet felt. Nogle vil have erfaring inden for sundhedsadministration, patientadvokat, sundhedsydelser eller sundhedsteknologi.

Adgangskrav

Ansøgninger til studieåret 2020-2021 er åbne! Ansøg nu via Graduate Application Portal.

På grund af tidsplaner for behandling af studietilladelse vil 8. maj være vores ansøgningsfrist for internationale ansøgere. Ansøgninger vil forblive åbne, indtil alle mellemrum er udfyldt. Ansøgere opfordres til at indsende deres ansøgning så hurtigt som muligt, da vores kandidatuddannelser hurtigt udfyldes.

Generelle krav

Ud over de generelle ansøgningskrav til kandidatstudier, som findes nedenfor, og som gælder for alle programmer, kan individuelle programmer have unikke applikationskrav, som du kan konsultere.

 • udskrifter
 • Referencebreve
 • Tilmeldingsgebyr
 • Engelsk sprogkompetence

Programspecifikke applikationskrav

Ansøgning om optagelse i kandidatuddannelsen i sundhedsdesign er konkurrencedygtig. Ansøgere skal have en bachelorgrad inden for et designfelt, såsom BA (i designstudier), B.Arch., BED, BID, BDes, BSc, BEng eller sammenlignelig honours degree / certificering med en GPA på 75% (B +) eller bedre i løbet af de sidste to år af studiet, eller må demonstrere ekstraordinær erfaring og ekspertise som praktiserende i en relevant disciplin. Alle ansøgere skal demonstrere kreativ og konceptuel kompetence på et højt niveau samt det klare potentiale for at tilegne sig et tilstrækkeligt niveau af ekspertise inden for de forskellige discipliner, der er relevante for denne grad.

Til behandling i optagelsesudvalget og ud over de grundlæggende ansøgningskrav, der er skitseret ovenfor, skal ansøgere udfylde og indsende følgende gennem Graduate Application Portal:

 • Erklæring om interesse: Beskriv dine centrale interesser inden for sundhedssektoren, og detaljer, hvordan din akademiske baggrund og erhvervserfaring forholder sig til dine interesser, og hvordan din tilsigtede praksis og forskning er i overensstemmelse med programmets mål. Forslaget skal være 750 ord i længden.
 • Designportefølje: Du skal indsende prøver af den relevante studerendes eller professionelle arbejde produceret i de sidste fem år. Visuelt arbejde, analytiske rapporter, forslagsdokumenter osv. Kan være inkluderet. Det forventes, at du demonstrerer dygtighed i din / de primære designdisciplin (er). Dit bedste arbejde skal være repræsenteret.
 • Alternativ portefølje (for ikke-design ansøgere): Et begrænset antal kandidater med 'ikke-design'-kvalifikationer og baggrunde såsom ingeniørarbejde, datalogi, folkesundhed og medicin kan overvejes til indrejse fra sag til sag, overveje kriterier såsom professionel og personlig erfaring inden for design af sundhed. Krav til ansøgere med ikke-designede bacheloruddannelser er de samme som for kandidater i designgrad, bortset fra at porteføljen skal fokusere på at give tilstrækkelig dokumentation af erfaringer, der er relevante for sundhedsinnovation.
 • CV: Ansøgere skal indeholde en opdateret kopi af deres curriculum vitae.
 • Programspecifikke spørgsmål: Ansøgere bliver bedt om at give svar på en række spørgsmål, der er specifikke for programmet.

Hvordan man ansøger

Ansøgninger til kandidater til akademisk år 2020 er stadig åbne for indenlandske ansøgere.

Trin 1: Gennemgå ansøgningskrav og programspecifik kvalificering

Disse oplysninger kan findes på siden Krav til ansøgning.

Trin 2: Ansøg online ved hjælp af Graduate Application Portal

Alle ansøgere til Graduate Studies ved OCAD University skal først udfylde en kandidatansøgning gennem Graduate Application Portal. Hvis du ansøger om mere end et kandidatprogram, skal du indsende en separat ansøgning for hvert program, som du ønsker at blive overvejet.

Ansøgningsgebyr: Ansøgningsgebyret er $ 110 CAD, der skal betales via Graduate Application Portal. Ansøgningsgebyrer refunderes ikke og opkræves for hvert program, du ansøger om.

Trin 3: Færdiggør og indsend din ansøgning

Graduate Application Portal giver dig mulighed for at logge ind og starte en kandidatansøgning, som du kan redigere så ofte som nødvendigt. Når din ansøgning er indsendt, vil der dog ikke blive tilladt yderligere ændringer.

Når din ansøgning er indsendt gennem Graduate Application Portal og dit ansøgningsgebyr er betalt, vil du modtage officielle e-mails, der bekræfter modtagelse af din ansøgning. Eventuelle yderligere nødvendige trin eller handlinger vil blive beskrevet på dette tidspunkt.

Vores online ansøgningsportal er den eneste metode til at indsende din ansøgning. Vi accepterer ikke papiransøgninger eller fysisk applikationsmateriale. Hvis du støder på problemer, mens du ansøger, bedes du kontakte os på [email protected].

Trin 4: Ansøgningsgennemgangsproces

Kun komplette ansøgninger vil blive gennemgået af vores optagelsesudvalg. Når det programspecifikke optagelsesudvalg har gennemgået din indsendte ansøgning, kan du blive kontaktet af Office of Graduate Studies og inviteret til et samtale (hvor relevant). Hvis du bliver inviteret til et interview, kan det ske personligt eller eksternt (f.eks. Telekonference eller Skype). Ansøgningsgennemgangsprocessen, inklusive interviews, tager normalt op til tolv uger efter ansøgningsfristen.

Trin 5: Meddelelse om optagelsesbeslutninger

Når en beslutning er truffet vedrørende din ansøgning, vil du modtage en anmeldelse via e-mail, der beder dig om at logge ind på Graduate Application Portal og kontrollere status for din ansøgning.

Tilbudsoptagelse: Hvis du får adgang til et kandidatuddannelse, har du en begrænset tid (normalt to uger) til at acceptere tilbudet om optagelse via Graduate Application Portal. Dit tilbud om optagelse kan være underlagt betingelser, som skal ryddes, før du kan få tilladelse til at registrere.

Ventelister: Hvis du er placeret på en venteliste for optagelse i kandidatuddannelsen, modtager du en meddelelse via e-mail, når din ansøgningsstatus ændres. Hvis du er på en venteliste og beslutter ikke at deltage i OCAD University , bedes du kontakte os for at fortælle os om din beslutning.

Ikke tilladt: Hvis du ikke er valgt til optagelse, kan du falde ind i en af tre generelle kategorier:

 • Selvom du opfylder minimumskravene til programmet, på grund af en kombination af en meget konkurrencedygtig proces og et begrænset antal pladser, var vi ikke i stand til at indse dig.
 • Du har ikke opfyldt minimumskravene til programmet (f.eks. GPA, engelsksprog osv.).
 • Du blev betragtet som uberettiget (f.eks. Ikke-relevant grad, mangel på akademiske kvalifikationer).

Bemærk, at ansøgere, der opfylder minimumskravene for optagelse, ikke garanteres adgang til et kandidatuddannelse. Desuden kan optagelse i programmet være begrænset til studerende, hvis interesser er forenelige med det specifikke programmandat, tilgængelige ressourcer og fakultetsekspertise.

Indlæggelser

Læreplan

Ideelle studerende

Om skolen

Spørgsmål