Keystone logo
Okinawa Prefectural University Of Arts

Okinawa Prefectural University Of Arts

Okinawa Prefectural University Of Arts

Introduktion

Okinawa Prefectural University Of Arts , der blev grundlagt i 1986, åbnede dørene i den historiske by Shuri, centrum for kongeriget Ryukyu, et land, der engang blomstrede i den maritime sfære. I år markerer universitetets femogtredive års jubilæum. Vores grundprincipper understreger forfølgelsen af både den karakteristiske skønhed skabt af Okinawan -kulturen og menneskehedens universelle skønhed. Baseret på sådanne principper er vores universitet fortsat forpligtet til at fremme talentfulde personer, der kan lykkes med og udvikle traditionel kunst såvel som dem, der kan udforske nye kunstneriske skabelsesområder og dermed bidrage globalt til kunstens og kulturens fremskridt.

Kunstneriske aktiviteter, hvor menneskets natur udforskes og udtrykkes gennem en uafhængig ånd, er bestemt unikke for vores art. Faktisk har kunsten været en del af den menneskelige eksistens siden umindelige tider som vist i eksemplerne på hulekunst fra forhistorisk tid og artefakter fra vores Jomon -kultur. I dag lever vi i et stærkt netværksbaseret informationssamfund, og derfor er det blevet mere vigtigt end nogensinde at pleje de store følelser både i os selv og i vores perspektiver på den naturlige verden. Dem af os, der beskæftiger os med kunst i den verden, forventes at spille vigtige roller og helt sikkert opfylde flere ansvar.

Vores universitet forpligter sig til at dyrke individer, der vil repræsentere de kommende generationer og sætte sig i besiddelse af beriget menneskelighed, omgængelighed og internationalt perspektiv, unge mennesker, der kan bidrage til verden som professionelle som kunstnere, kunstnere, forskere og pædagoger. Med et sådant mål i tankerne implementerer universitetet sin pensum gennem undervisning i lille klasse og frembringer dermed den unikke hver elev. Vi hjælper vores bachelor- og kandidatstuderende med at stræbe efter at opnå en dybere forståelse af forskellige værdier og mangesidede synspunkter, der er afgørende for dem, der ønsker at være kunstnere. Det avancerede IKT -samfund driver i dag også den globaliserede standardisering af verden. Derfor er det afgørende for os at fortsætte med at bekræfte kritiske perspektiver fri for de eksisterende almindelige værdier, der faktisk er fundamentet for mangfoldighed og originalitet i kunsten.

Denne smukke sydlige ø med sine verdensarvsteder er udstyret med en rig historie og miljø. Den betydningsfulde historiske tidsalder dækker den store handelstid til i dag, en periode, over hvilken folk har omfavnet forskellige kulturer og skabt deres egen rige, unikke kultur og kunstformer. Hvad angår det okinawanske miljø, kan sæsonmæssige ændringer i naturen føles tæt ved hånden, selv i vores byområder. Sådanne elementer i Okinawas historie og miljø nærer uundgåeligt fleksible sind og modstandsdygtige viljer, ting der er nødvendige for dem, der ønsker at leve deres liv i og af kunsten.

Placeringer

  • Naha

    Naha, Japan

    Spørgsmål