Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Old Dominion University

Old Dominion University

Old Dominion University

Introduktion

Introduktion

Giver spændende læringsmuligheder og viden og erfaring fra verdensklasse, prisvindende fakulteter, er Old Dominion University online programmer ideelle til at imødekomme nutidens studerendes behov.

Kvalitetsuddannelse

Old Dominion University, der ligger i kystbyen Norfolk, er Virginia's iværksætter-mindede doktorgradsuniversitet med mere end 24.000 studerende, strenge akademikere, et energisk bofællesskab og initiativer, der årligt bidrager med 2,6 milliarder dollars til Virginia's økonomi. Med store historier, der begyndte for næsten 100 år siden, er ODU nu et af de få offentlige universiteter med en Carnegie Foundation "Doctoral Universities: Higher Research Activity" skelnen. Vores professorer skaber viden, såvel som deler den. Under hensyntagen til kvaliteten af dets programmer er Old Dominion University akkrediteret af Commission on Colleges i Southern Association of Colleges and Schools til at tildele baccalaureate, kandidater, uddannelsesspecialister og doktorgrader. Derudover er mange studieprogrammer på universitetet individuelt akkrediteret af specialiserede agenturer, der er anerkendt af Council on Higher Education Accreditation.

Praktiske kurser Tilbyder synkrone og asynkrone onlinekurser, ODU giver eleverne mulighed for at fortsætte deres uddannelse og stadig opfylde kravene fra familie og arbejde. Lær mere om vores online læringsmiljø her .

Support Services Old Dominion University giver de samme akademiske understøttelser og ressourcer til onlinestuderende som til studerende på campus. Udforsk vores online akademiske ressourcer her . Teknisk support er tilgængelig hele dagen og hele natten, alle dage i året.

Placeringer

  • Norfolk

    Old Dominion University, Office of Distance Learning, Gornto Hall #401, VA 23529, Norfolk

Spørgsmål