Keystone logo
Opole University

Opole University

Opole University

Introduktion

Om

Velkommen til Opole Universitet - en af ​​19 offentlige universiteter i Polen. Selvom det synes at være et relativt ungt universitet - etableret i 1994 - har den en lang akademisk tradition siden den blev grundlagt som følge af at blive medlem af en af ​​de bedste polske pædagogiske akademier - Det Højere Pædagogiske Højskole i Opole og Opole filialen i Det Katolske Universitet i Lublin.

I dag består vores universitet af otte fakulteter og adskillige andre enheder, der sammen danner en dynamisk, moderne og forpligtet sig til de højeste standarder for undervisningsinstitutioner.

Universitetet i Opole udvider løbende sit uddannelsesmæssige tilbud og udvikler samarbejde med akademiske og forretningspartnere både i Polen og i udlandet. Vores studerende kan gå på pladser og udvekslinger inden for rammerne af Erasmus-programmet eller Europa-masterprogrammet. De kan få forskellige stipendier og stipendier og kan udvikle deres interesser og lidenskaber ved at deltage i en bred vifte af aktiviteter inden for videnskab, sport og kultur.

Takket være en bred vifte af fagområder og specialiteter kan du let finde et program, som vil opfylde dine interesser og give dig den viden og de færdigheder, der er nødvendige for din fremtidige karriere og liv.

Skole for polsk sprog og kultur for udlændinge på fakultetet for universitetet i Opole tilbyder kurser af polsk sprog for udlændinge og forbereder vores studerende til eksamen i henhold til de europæiske standarder på alle niveauer - certifikat fra Bureau for Akademisk Anerkendelse og International Exchange anerkende kendskabet til polsk som fremmedsprog.

Placeringer

  • Opole

    pl. Kopernika 11a, 45-040, 45-040, Opole

Programmer

Spørgsmål