Keystone logo
Oregon State University College of Pharmacy

Oregon State University College of Pharmacy

Oregon State University College of Pharmacy

Introduktion

Mission

Vores mission er at fremme samfundets sundhed gennem lederskab inden for farmaciundervisning, forskning, samfundsengagement og forbedret patientpleje.

Strategisk Plan

College of Pharmacy har været en integreret del af Oregon State University i mere end 100 år og fortsætter med at spille en vigtig rolle i at hjælpe universitetet med at nå sine strategiske mål og vision. Kollegiet er fuldt akkrediteret af Akkrediteringsrådet for farmaciuddannelse. Verdenskendt fakultet fremmer et fuldt og sundt liv for alle Oregonere.

College of Pharmacy erkender, at farmaciområdet udvides og udvikler sig, og stræber efter at tilbyde de værktøjer og den viden, som de studerende har brug for at tilpasse sig og trives i morgendagens apotekyrke.

De tre grundlæggende mål for College of Pharmacy er at yde fremragende faglig uddannelse til vores studerende og efteruddannelse til praktiserende farmaceuter; at fremme fremragende og innovativ forskning og bidrage til folkesundheden ved at udvikle og fremme måder til at levere medicin sikkert og overkommeligt.

Kernen i dette er studentergruppen. Doktor i farmaci (Pharm.D.) Studerende studerer i to år på Oregon State hovedcampus i Corvallis og flytter til Portlands Oregon Health & Science University i deres næste og sidste to år. På OHSU, Pharm.D. studerende hjælper med at fremme samarbejde inden for det sundhedsvidenskabelige erhverv. Studerende lærer en tværfaglig tilgang til at studere farmaceutisk teori og praksis. Studerende i College of Pharmacy's kandidatstudier er involveret i innovativ biomedicinsk forskning og andre undersøgelsesområder, der kan have bred indflydelse på sundhedspleje og velbefindende hos Oregonians og andre rundt om i verden. Målet med College of Pharmacy er at producere farmaceuter, der er uafhængige forskere dedikeret til at give en bedre livskvalitet.

Placeringer

 • Corvallis

  Southwest Jefferson Way,1601, 97331, Corvallis

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål