Keystone logo
Oslo Met University

Oslo Met University

Oslo Met University

Introduktion

OsloMet er et byuniversitet med en forskellig akademisk profil og en klar international orientering. Gennem den forskning, vi udfører, og de studerende, vi uddanner, søger OsloMet at imødekomme samfundets og arbejdsmarkedets behov. OsloMet er fremadrettet og forpligtet til at vedtage nye teknologier og innovative løsninger, der forbedrer den måde, universitetet drives på.

Vores værdier

Læring

I tæt samarbejde med samfundet og arbejdsgivere vil vores viden og erfaring bidrage til læring og til modernisering af vores studieprogrammer. Det vil også bidrage til at udvikle institutionen, de enkelte studerende og ansatte.

Innovativ

Innovation kræver samarbejde på tværs af discipliner, erhverv og interessenter i samfundet. Vores mål er at være nysgerrige og åbne i vores forhold til samfundet, arbejdsgivere og virksomheder, og vi vil producere ny viden, der giver løsninger på fremtidens udfordringer.

Alsidig

Vores placering i Oslo-regionen giver os gode muligheder for at forstå og drage fordel af byens forskelligartede befolkning. Vi vil fremme ligestilling og forståelse - i samfundet generelt og blandt vores studerende og personale i særdeleshed.

Placeringer

  • St. Hanshaugen

    Pilestredet,46, 0167, St. Hanshaugen

    Spørgsmål