Keystone logo
© Carrianna Field
OSTELEA | Distancia

OSTELEA | Distancia

OSTELEA | Distancia

Introduktion

vores mission Det er at bidrage til social, økonomisk og kulturel udvikling af bæredygtig industri, gennem uddannelse af ledere, fagfolk. Vi er forpligtet til innovation og vi fremmer sammenhængen mellem selskaber sektor og Ostelea at nære markedet for nye løsninger.

Vi leverer mestre i de store turistområder i uddannelse som Hotel Management, turisme og gæstfrihed, Kunst og Kulturarv, International Relations, protokollen og Event Management, Fritid & Sport Management og destinationer turist. Disse programmer bliver undervist i modalitet fuld tid og udøvende magt, og for at give større fleksibilitet for vores studerende, er også tilbydes nogle programmer i online-mode.

vores skole De er centrum for aktivitet, vi sende dem en relevant og praktisk viden, takket være vores kloster lærere, der kombinerer deres undervisning med ansvarsfulde stillinger i førende virksomheder i turistsektoren. Ostelea opererer på to campusser: Barcelona og Madrid. To privilegerede enklaver, der giver os mulighed for at kombinere faglig viden med praktisk viden om forvaltningen af ​​de bedste offentlige og private enheder, der fører i Europa og i verden turisme og gæstfrihed industri.

Ostelea er blevet anerkendt af førende foreninger i turistsektoren og uddannelse. Vi er en del af WTO (World Tourism Organisation), og er en af de medlemmer af Knowledge Network, den vigtigste sektor. Ostelea er også blevet inviteret til at deltage CHRIE (Rådet for Hotel, Restaurant, and Institutional uddannelse), den førende internationalt netværk af universitetscentre for turisme (baseret på den USA), og vi hører til kun to medlemmer i Spanien. Ostelea også besluttet i 2015 at slutte sig PRME, FN kampagne for at fremme ansvarligt lederuddannelse. Vi er også aktive medlemmer af AEPT (spanske sammenslutning af fagfolk i turisme), AEDH (spanske sammenslutning af Hotel), EARTH (europæisk alliance for Ansvarlig turisme og gæstfrihed) og ATLAS (Foreningen for turisme og fritid Uddannelse og Forskning). I Ostelea bevare et tæt forhold til erhvervslivet økosystem, mener vi, at er grundlaget for vores akademiske programmer og vores relaterede aktiviteter. Det stærke forhold, vi har med den nationale og internationale erhvervsliv verden giver os mulighed for at opnå en privilegeret udsigt over virksomheder i turistsektoren og gæstfrihed. I øjeblikket hundredvis af virksomheder som Hilton, American Express Barceló Viajes, Lonely Planet og Turijobs er en del af vores netværk. Dette netværk af viden om erhvervslivet også beriget af vores globale netværk Partners International University, over tredive universiteter og uddannelsescentre for turisme i hele verden, med hvem vi deler en konstant udveksling af viden, fakultetet og de studerende. På campus i Barcelona, ​​er Ostelea knyttet til universitetet i Lleida centrum, den fjerde bedste universitet i Spanien i undervisning og med en klar international orientering, der giver officiel status til forskellige skoleprogrammer. Campus de Madrid, Ostelea har Rey Juan Carlos University for officerer i nogle af sine programmer. Begge universiteter har også en af de vigtigste partnere i sektoren for international uddannelse: EAE Business School. Denne eksklusive alliance giver os en betydelig konkurrencefordel, fordi vi er de eneste træningscenter i sektoren, der kombinerer læring udvikling af turismen i centrale kundskaber og færdigheder i verden af ​​ledelsen. EAE har uddannet mere end 70.000 ledere, som nu fører store virksomheder og er blevet anerkendt som en af ​​de førende business schools i Spanien i forskellige nationale og internationale ranglister.

Placeringer

 • Madrid

  C/ Príncipe de Vergara, 108, 28002, Madrid

 • Barcelona

  C/ Aragó, 28, 08015, Barcelona

  • Spain Online

   Spain Online, Spanien

   Programmer

    Spørgsmål