Keystone logo
Otsuma Women's University

Otsuma Women's University

Otsuma Women's University

Introduktion

Over 20 år er gået siden fremkomsten af det 21. århundrede. På dette område er samfundet og vores omgivelser gået ind i en æra med hurtige forandringer på global skala. Fru Kotaka Otsuma, grundlæggeren af dette universitet, åbnede et privat akademi for at undervise i håndarbejde og kunsthåndværk i 1908, kort efter begyndelsen af det 20. århundrede. Det 20. århundrede var også en tid med store forandringer. Midt i sådanne ændringer Otsuma Women's University praktisk uddannelse under uddannelsesfilosofien om integreret uddannelse til kvinders uafhængighed og med det formål at fremme kvinder med sind rig på både forfining og medfølelse, praktiske færdigheder og praktisk lærdom og evnen til at spille en ledende rolle i samfundet som specialiserede fagfolk.

Tilvejebringelse af videregående uddannelser, ligesom udbuddet af grundskole og sekundær uddannelse, er pålagt af samfundet. Som sådan er det naturligvis påkrævet at tage højde for samfundsmæssige ændringer. Samtidig skal visse sysler dog opretholdes, uanset ændringer i samfundet og vores omgivelser; det vil sige, at enkeltpersoner gennem deres universitetsuddannelse skal tilegne sig evnen til at tænke selv, vurdere emner subjektivt og selv træffe beslutninger. Uanset hvordan vores samfund eller omgivelser kan ændre sig, vil det altid være nødvendigt for enkeltpersoner at tænke, ikke kun at huske. Heri ligger det første trin i universitetsuddannelsen.

Samtidig skal universitetsuddannelsen være i stand til at tilpasse sig passende til sådanne ændringer. På baggrund af større forskelle i kølvandet på den globale finanskrise synes verden at have nået et vendepunkt, stigningen i antiglobalismen, som eksemplificeret ved Brexit og den hvirvelvind, der er Trumps formandskab. Ikke desto mindre vil denne antiglobalistiske stemning usandsynligt kunne standse tendensen på verdensplan for grænseoverskridende og universel strøm af mennesker, varer, penge og information. De praktiske færdigheder og praktiske stipendier, der er nødvendige i en sådan tid, er ny og specialiseret viden og færdigheder, der passer til denne globale trend. Otsuma Women's University vil også gøre sit for at hjælpe eleverne med at udvikle sådanne evner.

Otsuma Women's University består i øjeblikket af fem fakulteter, nemlig fakultetet for husøkonomi, fakultetet for sprog og litteratur, fakultetet for sociale informationsstudier, fakultetet for menneskelige relationer og fakultetet for sammenligningskultur samt et juniorhøjskole og Graduate School of Studies in Human Culture. Universitetet vil fortsat bestræbe sig på at levere en omfattende universitetsuddannelse som beskrevet ovenfor. Jeg håber oprigtigt, at mange af jer, der læser dette, vil stræbe efter at blive medlem af Otsuma Women's University .

Placeringer

Placeringer
  • Chiyoda

    Chiyoda, Japan

    Spørgsmål