Keystone logo
Örebro University

Örebro University

Örebro University

Introduktion

Örebro University er et ungt, moderne og hurtigt voksende universitet med en ambitiøs dagsorden for fremtiden. Vores studerende og forskere er et levende bevis på vores mål om at skabe et attraktivt sted for både arbejde og studier.

Vores vision - modet til at gennemgå og evnen til at udvikle sig - er basen i vores hverdag. Vores kandidatstuderende kommer fra hele verden og drager fordel af tæt kontakt med andre studerende, lærere, forskere og professorer - vores klassestørrelser er aldrig mere end 30 studerende.

Vi tilbyder internationale kvalitetsprogrammer af høj kvalitet inden for en række forskellige discipliner: samfundsvidenskab, kommunikation, statistik, informatik, kemi, robotik, medicin, fysiologi og økonomi.

Vi har to campusser - hovedcampus og vores specialiserede medicinske campus.
Begge har gode forbindelser til Örebro centrum og er tæt på naturen.

Örebro har også et af de bredeste udvalg af sport og begivenheder, der er tilgængeligt i enhver by i Sverige, og er misundelsesværdigt placeret - Stockholm, Gøteborg og endda Oslo kan nås direkte fra Örebro.

Vi har en række afdelinger, der er nedsat for at hjælpe OU fra at registrere interesse til at registrere dig til studiet. Som en potentiel studerende kan y OU få direkte hjælp med ansøgningsprocessen; når den er accepteret, tilbyder vi dedikeret support med indkvartering, visumforespørgsler og mere. Når y OU ankommer i Örebro, y OU vil blive mødt af vores Student support team, der organiserer et omfattende introduktionsprogram for nyankomne.

Hvis din OU ønsker at studere et masterprogram af høj kvalitet og opleve det bedste, Sverige har at tilbyde, så overvej Örebro University som dit første valg.

Placeringer

  • Örebro

    Örebro University , SE-701 82, Örebro

Spørgsmål