Keystone logo
Pan Africa Christian University

Pan Africa Christian University

Pan Africa Christian University

Introduktion

PAC University

PAC University er Leadership University of Choice, chartret af Kommissionen for Universitetsuddannelse i Kenya.

Det er en kosmopolitisk institution for videregående uddannelse med studerende, medarbejdere og fakulteter trukket fra nationer på tværs af Afrika og verden. Vores mangfoldighed giver dig en unik platform for et udvidet verdensbillede gennem sunde sociale interaktioner.

PAC Universitetet tilbyder et befordrende undervisningsmiljø, der gør det muligt at studere sjovt og interaktivt og skabe et hjem væk fra hjemmet for vores studerende.

Vores lærere omfatter både lokale og internationale fakulteter, der er højtuddannede fra anerkendte institutioner verden over. Gennem deres hårde arbejde og personlig opmærksomhed vil de mentere dig til at blive den leder, Gud skabte dig til at være.

PAC University er mere end en akademisk institution. Hver erfaring er bevidst designet til at tilbyde en holistisk tilgang til lederudvikling.

Den akademiske oplevelse mødes med de åndelige og ekstra-curriculære erfaringer til at skabe en perfekt blanding, der udgør PAC Universitets berikende miljø.

VORES VISION:

At være et kristent universitet i verdensklasse, præget af høj kvalitet, transformativ og værdibaseret uddannelse.

Vores mission:

At udvikle transformative gudfrygtige kristne ledere gennem træning, forskning og innovation til tjeneste for Gud i Kirken og samfundet.

Vores kerneværdier

1.. Forfølgelse af sandhed og moralsk integritet 2. Understreger vigtigheden af ​​mennesker 3. Gensidig respekt og samarbejde for PAC's forskellige samfund 4. Prioritet og fokus på bibelsk og åndelig formation 5. Relevans af uddannelse i indhold, struktur og proces 6. Excellence i arbejde, åndelig tur og service blandt studerende, fakultet og personale 7. Indstilling af ledelsesværdier blandt studerende, fakultet og personale

Vores kerneforpligtelser

1.. Kvalitetsfokus på praktisk erfaring og ledelsesudvikling 2. Faellesskab af tro fra forskellige kulturer, der omfatter PAC's mission og erklæring om troen 3. Kvalitetsundervisning og lænende 4. Ansættelse af højtydende professionelt personale 5. Informationsteknologi 6. Strategisk planlægning og vurdering 7. Outreach til samfundet gennem forskellige kommunikationsmidler i at opbygge strategiske alliancer og fremme søgen efter sandhed, kærlighed og retfærdighed 8. Forskning og stipendium i forbindelse med kritiske sociale spørgsmål 9. Fællesskabstjeneste ved at være et ledende kristent ressourcecenter for samfundet

Vores mål:

1.. At give universitetsniveau instruktion i højere uddannelse for kristen tro og praksis; At forberede sig på Afrikas kirker: Modne, engagerede og samvittighedsfulde ministerielle ledere til at tjene med kompetence i Kirkens ministerier; 2. At udstyre elever til kristen tjeneste i ledelses- og aktivitetsstillinger i forskellige kristne ministerier og sekulære kald; 3. At udvikle og transmittere viden og færdigheder gennem forskning og uddannelse på universitetets niveau 4. For yderligere at bevare, udvikle, producere, behandle, transmittere og formidle viden og derved stimulere det åndelige, religiøse og intellektuelle liv og kulturelle udvikling i Kenya og Afrika som helhed 5. At spille en effektiv rolle i udviklingen og udvidelsen af ​​den afrikanske kirke og dens lederskab.

Specielt ønsker vi at udvikle sig i hver elev:

1.. Et levende, voksende forhold til Gud; 2. Et godt evangelisk teologisk grundlag baseret på forståelse af Biblens historiske baggrund og kontekst, korrekt metodologi for bibelsk fortolkning og følsomhed over for Helligånden; 3. En intelligent forpligtelse til at ofre tjener Gud, kirken og verden ifølge de gaver, som Gud har givet.

Placeringer

  • Nairobi

    OUR CONTACTS Pan Africa Christian University | P.o Box 56875 – 00200, Nairobi | Kenya. Call Centre +254205293034, Main Campus: +254721932050, +254734400694 Valley Road Campus: +254202318203 Email: [email protected] / [email protected] | Website: www.pacuniversity.ac.ke Facebook: www.facebook.com/pacuniversity and Twitter twitter.com/PacUniversity1.

    Spørgsmål