Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Pacific Lutheran University

Pacific Lutheran University

Pacific Lutheran University

Introduktion

PLU søger at uddanne studerende til liv med tankevækkende undersøgelser, service, ledelse og pleje - for andre mennesker, for deres samfund og for jorden.

Pacific Lutheran University integrerer målrettet den liberale kunst, professionelle studier og civilt engagement i det smukke Pacific Northwest. Med karakteristiske internationale programmer og tætte forskningsmuligheder for studerende og fakulteter hjælper PLU sine 3.100 studerende fra alle trosretninger og baggrunde med at skelne deres livs kald gennem kurser, mentorskaber og praktikophold på verdensklasse virksomheder og institutioner i Puget Sound-området.

PLU blev grundlagt i 1890 af norske indvandrere og fortsætter den karakteristiske tradition for luthersk videregående uddannelse gennem sit engagement i fremme af viden, tankevækkende undersøgelser og spørgsmål, forberedelse af borgere i tjeneste for verden og til den igangværende reform. PLU ligger i Parkland-kvarteret i Tacoma, Washington, i en region, der også tilbyder enorme muligheder for friluftsliv, kultur og sport.

EN VERDENSBETYDET, FORMÅLT LÆREMILJØ

For at støtte studerende og fakultet, når de udforsker livets store spørgsmål og engagerer sig i at opfylde og meningsfuldt arbejde, oprettede universitetet Wild Hope Center for Vocation. En markant håbefuld udforskning, søgen efter erhverv, som fakultetet og de studerende foretager sig sammen, udholdes selv i lyset af den utæmmede og uforudsigelige karakter af den verden, vi lever i.

Det første amerikanske universitet, der har Study Away-klasser på alle syv kontinenter samtidigt, PLU er også det første private universitet på vestkysten, der modtager den prestigefyldte senator Paul Simon Award for Campus Internationalization. PLU er vært for præsident Obamas Higher Education Community Service Honor Roll, og er vært for en Emmy-prisvindende MediaLab; en MacArthur-prisvindende løsrivelse af Army ROTC; og mere end 100 klubber og aktiviteter, herunder 19 varsity atletiske hold i Northwest Conference i NCAA Division III.

Universitetet rangerer konsekvent blandt de 20 bedste i US News & World Report's Bedste Universiteter i Vesten og blev for nylig kåret til fjerde i Vesten til Bedste Colleges for Veterans. Det rangerer også i de øverste 4 procent af kandidatuniversiteter landsdækkende af Washington Monthly College Guide. Universitetet har produceret 100 Fulbright-lærere siden 1975.

PLU er kendt for sit engagement i mangfoldighed, retfærdighed og bæredygtighed. For sin rekord på bæredygtighed blev universitetet anerkendt med en guldpris fra Association for the Advancement of Sustainability in Higher Education (AASHE). PLU opsøger studerende fra enhver mulig baggrund – alle religioner, alle racer, alle socioøkonomiske grupper, alle seksuelle orienteringer – fra hele verden. For det akademiske år 2018-19 er 41 procent af de indkommende førsteårsstuderende den første generation i deres familier, der går på college; 45 procent identificerer sig selv som farvede elever; og 34 procent er Pell Grant-berettigede.

Og i mere end 40 år har PLU været internationalt kendt for sit Holocaust- og folkedrabstudieprogram, som nu inkluderer Kurt Mayer Endowed-stolen i Holocaust-studier og den årlige Powell-Heller-konference for Holocaust-uddannelse. I efteråret 2014 blev PLU et af kun en håndfuld universiteter landsdækkende for at tilbyde en mindreårig i Holocaust og folkemordstudier.

Et andet af kendetegnene for PLU er dens nationalt anerkendte School of Arts and Communication. Nylige alumner optræder og skabes på Broadway, i tv og film, såvel som på scener og koncertsaler rundt om i verden og på nyheds- og medieorganisationer landsdækkende. Det for nylig renoverede $ 20 millioner Karen Hille Phillips Center for Performing Arts er det førende scenekunstcenter i South Puget Sound-regionen.

Universitetet tilbyder 44 hovedfag og 54 mindreårige samt kandidat- og faglige programmer inden for forretningsadministration, kreativ skrivning, uddannelse, kinesiologi, marketinganalyse, ægteskabs- og familieterapi og sygepleje.

Placeringer

  • Tacoma

    Park Avenue South,12180, 98447, Tacoma

    Programmer

    Spørgsmål