Keystone logo
Pacifica Graduate Institute

Pacifica Graduate Institute

Pacifica Graduate Institute

Introduktion

72267_DSC03256_preview.jpeg

Vores mission

Pacifica Graduate Institute er en akkrediteret kandidatskole, der tilbyder master og ph.d.-uddannelser indrammet i traditionerne i dybden psykologi. Instituttet har etableret et uddannelsesmiljø, der nærer respekt for kulturel mangfoldighed og individuelle forskelle, og et akademisk fællesskab, der fremmer en ånd af fri og åben forespørgsel. Studerende har adgang til et imponerende udvalg af uddannelsesressourcer på Pacificas to campusser, som begge ligger mellem kystfodgængerne og Stillehavet, et par miles syd for Santa Barbara, Californien. "Pacifica er en mission med et institut. Missionen, "anima mundi collende gratia" (inspireret af sjælen i og i verden) har inspireret en litterær vært af andre vidt og bredt - dem, der nu bærer ilden i visionen selv. Intensiteten af ​​dette kald er frøimpulsen båret i mange af drømmene. Når dyrket, åbner denne sjæl gnist, forankret i den dybe psyks animerede tilstedeværelse, til personlig opfyldelse og en mere retfærdig og frugtbar planet. I en stadig mere kompleks verden tilbyder stipendiet og tjenesten hos Pacificas fakultet, personale, alumner og elever en sjælcentreret "intelligens" integreret i det, der bliver bedt om os nu. "
- Stephen Aizenstat, Ph.d., Kansler, Stiftende Præsident.

72268_DSC03904_preview.jpeg

Pacifica Graduate Institute Mission Statement

Mission for Pacifica Graduate Institute er at fremme kreativ læring og forskning inden for psykologi og mytologiske studier, indrammet i dybden psykologiens traditioner.

Ved at skabe et uddannelsesmiljø med en ånd af fri og åben forespørgsel, der er i overensstemmelse med anerkendte værdier for akademisk frihed, er Pacifica dedikeret til at dyrke og høste gaverne fra den menneskelige fantasi. For at disse indsigter kan påvirke de personlige, kulturelle og planetariske bekymringer i vores æra, er denne dedikation indeholdt i mottoet: animae mundi colendae gratia - af hensyn til sjælenes sjæl i og i verden.

Origins

Pacifica sporer mange af sine centrale ideer til arv fra antikke historiefortællere, dramatikere og filosoffer fra alle lande, der registrerede fantasiens arbejde. Legacyerne af disse tidlige mænd og kvinder har udviklet sig i flere kulturelle sammenhænge, ​​herunder de ubevidste systematiske undersøgelser af Freud, Jung og andre teoretikere fra dette århundredes psykologier. Begreberne dybdespecologi er resultatet af denne lange udvikling og er kernen i Pacificas orientering. Disse ideer - som betydningen af ​​symbol og metafor i personligt og kulturelt billedsprog eller anerkendelsen af ​​det dynamiske samspil mellem den naturlige verden og den menneskelige psyks verden - er formuleret i alle instituttets programmer. Pacifica-studerende og -fakultet bidrager yderligere til denne rige krop af viden gennem indviklingen i den menneskelige fantasi. Udvidelse af begreberne psykologi og mytologiske studier ud over det personlige, udover rådgivningsrummet og ud over klasseværelset, ser vi det psykologiske liv som en evolutionær udvikling inden for naturen, levende i alle fænomener og systemer i vores verden. Ved at studere og arbejde med disse multidimensionale udvekslinger letter vi bidrag til nutidens bekymringer i vores verden gennem dialoger mellem individets psyke, kulturens mytologier, den kollektive menneskelige fantasi og den levende planet.

72269_DSC03397_preview.jpeg

Kerneværdier / Idéer

Gennem årene har Pacifica udviklet et sæt kerneværdier / ideer, der styrer det institutionelle liv, udvikling af læseplaner og vurderingspraksis.

Logoer: Ideen om, at faglig excellence er centralt for det, der informerer vores læseplan, forskning og stipendium - demonstreret af bevidst reflekterende hensyntagen til ny viden, der hviler sikkert på fortidens traditioner, der informerer hele menneskets udvikling (intellekt, drøm, intuition , symptomer, følelse, fantasi og andre måder at vide) i forhold til den større sociale verden.

Eros: Betydningen af ​​åben kommunikation, respektfuldt forhold, omsorg og en hjertelig hensyntagen til et forskelligartet samfund, som omfatter en kærlighed til at lære som et ædelt mål for den menneskelige ånd.

Bevidsthed: Pacificas opmærksomhed som et "psykologisk samfund" med en forbindelse til den dybe psyke - opmærksom opmærksomhed gives på personlig og fællesskabsintrospektion, bevidsthedens bevidste bevidsthed og respekt for sol tænkning (grund) og månen refleksion (drøm og fantasi).

Integritet: nødvendigheden af ​​en retfærdig psyke-centreret indstilling med rod i "visdomstraditioner" og forpligtet til at dyrke en ærlig og omsorgsfuld tilstedeværelse blandt os selv, vores studerende og verden omkring os.

Service: for os selv som unikke mennesker, for andre i Pacifica-samfundet såvel som for dem, vi engagerer i verden gennem vores eksempel, foredrag, foredrag, workshops, skrivning, undervisning; kapaciteten til at se gennem kulturelle former kunsten at være vært for den inkarnerede og den usynlige; og vores løbende service til vores områder af dybdesygdom, mytologiske studier og humaniora.

Stewardship: Pleje af verdenssjælen som udtrykt i Pacificas motto, "animae mundi colendae gratia", bliver bæredygtig på alle niveauer - fra vores måde at være aktivt til stede i imaginære undersøgelser af vores tilstedeværelse i det større jord samfund - fra arbejdsbyrde til arealanvendelse , fra vores måde at drive forretning til vores model for at drive forretning.

Placeringer

 • Carpinteria

  Lambert Campus 249 Lambert Road, CA 93013, Carpinteria

  • Santa Barbara

   Ladera Campus 801 Ladera Lane, CA 93108, Santa Barbara

   Spørgsmål