Keystone logo
Panamerican University of San Jose (Universidad Panamericana de San José)

Panamerican University of San Jose (Universidad Panamericana de San José)

Panamerican University of San Jose (Universidad Panamericana de San José)

Introduktion

Universidad Panamericana blev født i Costa Rica i 1988 som det femte private universitet behørigt bemyndiget før de private universitets styrende organ CONESUP (session nr. 125-88 af 17. december 1988), som et vigtigt alternativ, der gives Costa Ricans til udvikle sig som ægte fagfolk.

I vores akademiske tilbud har vi tilbudt undervisning til fagfolk, der i dag skiller sig ud som store embedsmænd i den private eller offentlige sektor i karrierer på niveau med kandidatuddannelser, bachelor- og kandidatuddannelser som jura, arkitektur, sygepleje, administration, regnskab, personaler Engelsk, førskole, systemteknik, industriel ingeniørarbejde, civilingeniør, reklamedesign, reklame, blandt andre. Civil ingeniørarbejde, reklamedesign, reklame, blandt andre. Civilingeniør, reklamedesign, reklame, blandt andre.

I dag lægger vores universitet også vej til landdistrikterne og flytter formanden til disse steder med åbningen af det regionale hovedkvarter, så indbyggerne i hele Costa Rica kan få adgang til vores akademiske faglige uddannelse, og denne vækst er endnu et eksempel på kapacitet og lederskab, der kendetegner dette uddannelsescenter og til gengæld er det bedste eksempel på den støtte og prestige, som dets studerende opnår, er det bedste eksempel på den støtte og prestige, som sine studerende opnår

Placeringer

  • Cuesta de Moras

    Cuesta de Moras, Costa Rica

    Spørgsmål