Keystone logo
Paris College of Art

Paris College of Art

Paris College of Art

Introduktion

Paris College of Art er et dynamisk forum for udveksling af ideer, metoder og professionel erfaring. Vores studerende og fakultet kombinerer nysgerrighed, eksperimentering og entusiasme i jagten på læring.

Hos Paris College of Art mener vi, at det at finde en designløsning, skabe et kunstværk og lette produktionen af et kreativt team er intellektuelle processer af ubestridelig værdi. Udvikling af kritisk bevidsthed gennem praktisk forskning og diskussion er afgørende for professionel modning og individuel vækst. Kunstnerisk praksis kræver et højt niveau af personligt engagement og disciplin, og vi forventer, at vores elever deltager aktivt i undervisningen, så de kan udforske forskellige synspunkter og engagere vores kreative ressourcer.

Paris College of Art er forankret i en by med primær kunst og designproduktion. At opleve det unikke ved den parisiske metropol giver en rig kilde til visuel inspiration. At dele denne oplevelse med enkeltpersoner fra over 40 forskellige lande giver vores studerende et unikt perspektiv på de mange forskellige udtryk, der findes i hele verden.

Paris College of Art er forpligtet til princippet om lige muligheder inden for uddannelse og beskæftigelse, og forbyder diskrimination mod og chikane af enhver studerende, ansøger, medarbejder eller samfundsmedlem på grund af race; farve; national eller etnisk oprindelse; alder; religion; handicap; seksuel orientering; køn; kønsidentitet og udtryk; genetik; Veteran Status; og enhver anden egenskab, der er beskyttet i henhold til gældende lovgivning. Vi forventer, at alle PCA-medarbejdere, studerende og fællesskabsmedlemmer slutter sig til og opretholder denne forpligtelse.

Arven fra Paris College of Art og dets succesfulde kandidater er noget at være stolt af og bidrage til i de kommende år.

Mission

Paris College of Art , et nyt navn for et college med over 30 års erfaring, fremmer den kunstneriske og intellektuelle modning af lovende studerende til exceptionelle kunstnere, kunsthistorikere, fotografer, designere og designchefer.

Grundlagt i det parisiske landskab, informeret af den europæiske kunst- og designverden, næret af et fakultet af ledere i de kreative industrier fra hele verden, og genopfyldt af studerende fra over 50 lande, er Paris College of Art et virkelig internationalt college.

Paris College of Art blev etableret som en uafhængig uddannelsesinstitution med missionen at:

  • Give den højeste internationale standard for kunst- og designuddannelse undervist inden for et amerikansk pædagogisk paradigme, mens du bliver påvirket, informeret og trækker fra vores franske/europæiske miljø;
  • Åbn franske uddannelsesmuligheder for verden og international uddannelse for franskmænd.

Vision for 2023

Paris College of Art betjener en multinational studerende, der beriger den pædagogiske oplevelse ved at bringe værdierne og erfaringerne fra deres respektive traditioner til studiet/klasseværelset og sikrer, at hver kandidat vil forstå sig selv i en global kontekst og være forberedt på den moderne professionelle markedsplads inden for kunst og design.

Placeringer

  • Paris

    15 rue Fénelon , 75010, Paris

Spørgsmål