Keystone logo
Paris School Of Architecture

Paris School Of Architecture

Paris School Of Architecture

Introduktion

115751_people01.jpg

Paris School Of Architecture er et uafhængigt institut for arkitektonisk uddannelse med et internationalt fokus baseret i det centrale Paris. Alle kurser undervises på engelsk og skolen forbereder sine kandidater til at operere i hele Europa og resten af verden.

PSA er en iværksætterskole, der underviser studerende, der ønsker at filialere til en bestemt specialitet af arkitektonisk design, der har gennemført deres bachelorarkitekturstudier andetsteds, eller som overvejer at etablere deres egen praksis efter graduering.

Den 2-årige post-graduate kursus på PSA tilbyder en skræddersyet og innovativ mode af arkitektonisk undersøgelse, der afspejler arkitekturens skiftende karakter.

Kurset er specielt rettet mod kandidater af 3-årige kurser, der ønsker at bruge deres postgraduate studie til at specialisere sig inden for et bestemt arkitekturområde. Medlemmer af skolen kombinerer deres traditionelle arkitektoniske studier med nye og forstyrrende emner og teknologier, hvor de bliver specialister.

Beliggende i centrum af Paris er skolen placeret i hjertet af Europa i en af verdens største internationale byer.

I forlængelse af dette internationale fokus forbereder vores studieprogram kandidater til at være ledere inden for arkitektur, konstruktion, filosofi, journalistik og nye teknologier.

Paris School Of Architecture udnytter sine medlemmer med de kunstneriske, filosofiske, intellektuelle og tekniske færdigheder, der kræves af industrien for at producere exceptionelle fremtidige fagfolk. Set i centrum af Paris, informeret af den europæiske design- og konstruktionsverden med masterklasser fra fakultetet for ledere i den kreative industri fra hele verden, er skolen bevidst international; producerer den næste generation af globale arkitektoniske praktikere.

115750_parisatmosphere01.jpg

Skolen blev oprettet for at tilbyde en alternativ rute til arkitektur og tilknyttede discipliner som reaktion på de radikale ændringer i arkitektoniske praksis i de sidste to årtier. De fleste arkitektskoler følger en pædagogisk metode, der blev vedtaget for næsten et århundrede siden, der er blevet mindre relevant for arkitekturen i dag. Paris School tilbyder et nyt system, der kombinerer centrale arkitektoniske komponenter med nye professionelle krav, bedre forbereder sine kandidater til arbejde i praksis, etablerer deres egne praksis eller arbejder inden for andre områder som ejendomsudvikling, byggeledelse, journalistik, kuratorskab, videospil design og virtuel virkelighed.

En europæisk skole

Skolen blev grundlagt af praktikere i Paris, der arbejder rundt om i EU, som enten har undervist eller gradueret fra skolerne i Europa og USA.

Da det engelske sprog sårer sin position som den globale lingua franca, og lovgivningsreformen fra EU bringer større ensartethed til arkitektonisk praksis inden for blokken, er behovet for en europæisk europæisk skole i Paris aldrig blevet mere presserende.

Desuden lægger skolen vægt på undersøgelsen af arkitektoniske, juridiske og konstruktionsterminologier, som er relevante for forskellige jurisdiktioner, for at gøre det muligt for kandidater at arbejde problemfrit i hele Europa og i verden. Denne kulturelle udveksling fremmer og styrker skolens internationale fokus og dets pædagogik.

En ny skole

I udvikling siden 2015 og åbning til sit første indtag i september 2019 tilbyder Paris School en række programmer, fra bachelor- og kandidatstudier til fjernundervisning, sprogstudier og sommerskoler.

De første kurser starter den 23. september 2019, når det første indtag af 1. årsstuderende deltager i skolen (svarende til det første år af masterstudier).

ECTS (European Credit Transfer and Accumulation System) gælder for skolen, det toårige kursus, der tilbyder i alt 120 Credits.

Skolen gennemfører også registreringsprocessen med Répertoire national des certifications professionnelles, som akkrediterer private uddannelsesinstitutioner i Frankrig. Vores kohorte af studerende vil danne en kritisk del af vores kursusudvikling med et studentråd med beføjelse til at foreslå yderligere fag, idet teknologier og kulturer udvikler sig, udvikler udvekslingsrelationer med andre institutioner og ændrer og stemmer om skolens charter og ledelse.

Akademisk liv

Pædagogikken i Paris School Of Architecture er baseret på at teste de komplekse og divergerende problemer, hvor arkitekturen eksisterer gennem et enkelt omfattende, årligt studieprojekt.

Udvikling af et postgradueret arkitektonisk projekt fra september til juni giver mulighed for en større tid af forskning, fortælling, repræsentativt udtryk, filosofisk engagement og håndværk output end fundet i andre institutioner med semester lange trusser.

Sådanne projekter er intellektuelt krævende og kritisk strenge, hvor kandidater forlader med porteføljer med projekter med stor dybde og kompleksitet.

Forstærkning af denne projektdrevne pædagogik er en serie af Master Classes, som bringer fagfolk fra verdener af design, lov, film, kommunikation og byggeri indkøb. Disse masterklasser tjener ikke kun at formidle fagkundskaber, der er baseret på professionel praksis, men også at fodre ind i studieprojektet, så hver elev kan udvikle meget individuelle svar.

Hvert akademisk år kulminerer i slutningen af års show, en offentlig galleri udstilling af hver elevs arbejde i det centrale Paris. Dette giver vores studerende mulighed for at vise deres arbejde til familie, venner og potentielle arbejdsgivere og investorer.

Vurderinger af det år lange studieprojekt laves efter en endelig præsentation dagen før åbningsdagen i slutningen af års showet. Yderligere vurderinger på hver masterklasse foretages på fagfag, afhængigt af emnet. Alle masterklasser skal bestås for at kunne udstilles på showet.

Et unikt element i skolens pædagogiske filosofi er, at vi ikke implementerer et bedømmelsessystem, hvilket betyder, at projekter bedømmes som enten et Pass eller en Fail. Dette tilskynder maksimal ytringsfrihed og giver elever mulighed for at tage risici og forny. Ekstraordinære studieprojekter kan tildeles en skelnen som årets lederes skøn. Studerende, der ønsker at gennemføre fransk sprogkurser under deres studier, vil kunne gøre det. Dette vil hjælpe den studerende med deres daglige aktiviteter, mens de bor i Paris. Disse vil blive tilbudt på både begynder og mellemniveau.

PSA-studios er udstyret som nødvendigt for eleverne at gennemføre deres studieprojekter, herunder 3D-udskrivningsmuligheder, laserskæremaskiner, printere, projektorer og modelfremstillingsudstyr. Det anbefales stærkt, at eleverne køber en bærbar computer i toårsperioden.

Placeringer

  • Paris

    5 rue Durantin, Paris, 75018, Paris

    Programmer

    Spørgsmål