Keystone logo
Parker University

Parker University

Parker University

Introduktion

Parker University førende inden for patientcentreret samarbejde og konservativ sundhedsuddannelse, klinisk praksis, forskning og service.

Parker University er et regionalt akkrediteret privat universitet, der tilbyder certifikat-, bachelor- og kandidatuddannelser inden for sundhedsvæsen og forretningsrelaterede områder gennem flere leveringsformater og læringsmiljøer. Universitetet tilslutter sig en kultur for livslang læring, forskning og service.

Parker University giver sin forskelligartede befolkning supporttjenester og indlæringsmuligheder for at udvikle de nødvendige færdigheder til vellykket beskæftigelse og karriereudvikling.

Vi er stolte af vores position inden for det pulserende sundhedsmarked. Med 35 private praksis partnerskaber og integreret klinisk læseplan med Veterans Affairs Hospital, går vi stærkt ind for vigtigheden af at tjene samfundet og fremme vores praksis med evidensbaseret lære. Vores forskningsinstitut arbejder på at bringe vores resultater og fremskridt til mainstream gennem international anerkendelse og samarbejde. Vi bevæger sundhedsvæsenet frem gennem samfund og et solidt fundament inden for videnskab.

Placeringer

  • Dallas

    Walnut Hill Lane,2540, 75229, Dallas

    Spørgsmål