Keystone logo
Pedagogical University Bolivia (Universidad Pedagógica)

Pedagogical University Bolivia (Universidad Pedagógica)

Pedagogical University Bolivia (Universidad Pedagógica)

Introduktion

Det pædagogiske universitet blev oprettet af DS 25386 den 21. maj 1999.

Artikel 1 fastlægger: Oprette det pædagogiske universitet i byen Sucre som en proces til transformation af det nuværende Higher Normal Institute "MARISCAL SUCRE". Det afhænger af ministeriet for uddannelse, kultur og sport gennem viceministeren for videregående uddannelse, videnskab og teknologi.

Højeste dekret nr. 0156 af 6. juni 2009 i sin art. 3 afsnit I fastslår, at det “Pædagogiske universitet med base i Sucre, er omdannet til en højere læreanstalter for opmærksomhed ved efteruddannelse og studerer postgraduate studier i uddannelsesvidenskab og specialiteter i eksamensbeviser, kandidat- og doktorgrad”.

Det pædagogiske universitet er en decentraliseret institution, der er afhængig af undervisningsministeriet gennem viceministeriet for erhvervsuddannelse og generaldirektoratet for læreruddannelse, der er baseret i byen Sucre, ansvarlig for den postgraduate uddannelse af lærere, der fremmer uddannelsesdebat og udvikling af forskning, teknologi og innovationsprocesser for at reagere på de problemer og behov, der er forbundet med transformation af det plurinational uddannelsessystem under de forfatningsmæssige rammer og lov nr. 070 om uddannelse Avelino Siñani - Elizardo Pérez.

Placeringer

  • Sucre

    Nicolas Ortiz,198, , Sucre

    Spørgsmål