Keystone logo
© Penn State Great Valley
Penn State Great Valley School of Graduate Professional Studies

Penn State Great Valley School of Graduate Professional Studies

Penn State Great Valley School of Graduate Professional Studies

Introduktion

Penn State Great Valley bringer ressourcerne og omdømmet fra et af USA's bedste forskningsuniversiteter – Pennsylvania State University – til de teknologikyndige forstæder i Philadelphia, Pennsylvania. Vi tilbyder kandidatgrader i ingeniørvidenskab, dataanalyse, teknologi, økonomi og forretning. Penn State Great Valleys online ingeniøruddannelser er konsekvent blevet rangeret som nummer 6 og derover i US News & World Report-rangeringer. I 2023 blev de nummer 3.

En række ikke-kreditfaglige udviklingsprogrammer såsom Lean Six Sigma, projektledelse, lederudvikling og agil forretningsanalyse er også tilgængelige. Vores aften- og hybridkurser tilbydes i et fleksibelt step-in step-out format for at imødekomme kravene fra arbejde, familie og livet generelt.

Vores fremragende fakultetsmedlemmer underviser i værdifulde praktiske færdigheder, deler banebrydende viden og arbejder med naboer fra virksomheder, myndigheder og uddannelsesinstitutioner for at løse problemer i den virkelige verden og forbedre medarbejdernes ydeevne.

Penn State Great Valley School of Graduate Professional Studies er akkrediteret af Middle States Commission on Higher Education, og vores ledelsesafdeling er akkrediteret af AACSB International.

Vi er den første campus, der er placeret i et virksomhedscenter. Baseret i Malvern er vores campus bekvemt placeret for de fleste fagfolk i det sydøstlige Pennsylvania på grund af dets nærhed til rute 202, rute 30, I-76, I-476 og Pennsylvania Turnpike.

Penn State Great Valley tilbyder også exceptionelle konferenceplanlægningstjenester, forstærket af fakultetsstøtte og state-of-the-art teknologi og faciliteter. Vi hjælper virksomheder og organisationer med at skabe og planlægge møder, arrangementer og skræddersyede træningssessioner.

Indlæggelser

For optagelse på Graduate School skal ansøgere have enten en bachelorgrad fra en amerikansk regionalt akkrediteret institution eller en post-sekundær grad, der svarer til en amerikansk baccalaureate-grad optjent fra en officielt anerkendt grad-bevilgende international institution.

Optagelse gives i fællesskab af Penn State Graduate School og det akademiske program i Penn State Great Valley. Adgangsudvalget gennemgår ansøgninger og træffer beslutninger baseret på kvaliteten af en ansøgers legitimationsoplysninger i forhold til andre ansøgere.

Internationale ansøgere bør gennemgå de internationale ansøgerretningslinjer, før de ansøger.

 1. Start online ansøgningsprocessen. I Graduate School Application under Select Admission Type skal du vælge Great Valley som dit Campus. Vælg venligst det ønskede program fra rullemenuen.
 2. Scan og upload en kopi af de officielle udskrifter fra alle deltagende institutioner. Dokumenter skal være i enten PDF- eller TXT-format. Har du en elektronisk kopi af din karakterudskrift, kan du ikke uploade den direkte, da dokumentet ikke vil fremgå af ansøgningen. Du skal udskrive en kopi af den, scanne den og derefter uploade den til applikationen. Penn State-alumner behøver ikke at levere udskrifter.
 3. Upload en kopi af et aktuelt CV.
 4. Indtast kontaktoplysningerne for en eller to professionelle eller akademiske referencer afhængigt af programmet af interesse. Efter indsendelse af ansøgningen vil referencer modtage en e-mailanmodning om at udfylde en kort onlineanbefaling vedrørende ansøgerens forpligtelse til succes i programmet. Alle referencer skal indsende anbefalingsformularen for at en ansøgning er fuldstændig.
 5. Indsend et ikke-refunderbart ansøgningsgebyr på $65, der betales med kreditkort online eller med check eller postanvisning, der skal betales til Pennsylvania State University.

Følgende elementer kan være nødvendige for optagelse. Tjek specifikke programkrav for detaljer.

 • Officielle GMAT- eller GRE-resultater.
  • Resultater skal indsendes direkte fra testbureauet.
  • For TOEFL og GRE, brug kode 2660.
  • For GMAT, få scores sendt til Great Valley - Pennsylvania State University - School of Graduate Professional Studies.
  • For IELTS er en institutionel kode ikke påkrævet. Kontakt venligst det testcenter, hvor du tog IELTS og anmod om, at dine testresultater sendes til Penn State University elektronisk ved hjælp af IELTS-systemet.
  • En skriftlig hensigtserklæring på én side for at fremhæve ens akademiske baggrund, erhvervserfaring, færdigheder, styrker, akademiske interesser og professionelle mål.
  • Svar på essayspørgsmål beskrevet i onlineansøgningen.

Stipendier og finansiering

Der er en række stipendier tilgængelige for halvtids- og fuldtidsstuderende ved Penn State Great Valley, der opfylder individuelle stipendiekriterier.

Stipendier til nye programansøgere

 • Adgangsstipendium for studerende, der er tilmeldt mindst seks point pr. første to semestre
 • Kanslerstipendium for studerende, der er tilmeldt mindst 12 point pr. første to semestre

Stipendier til indskrevne studerende

 • Meritstipendier
 • Behovsbaserede stipendier

Alumni Statistik

Akkrediteringer

AACSB-akkrediteret

Placeringer

 • Malvern

  Swedesford Road, 30 East, 19355, Malvern

  Spørgsmål