Keystone logo
Perth Bible College

Perth Bible College

Perth Bible College

Introduktion

PBC er en nationalt TEQSA-akkrediteret videregående uddannelsesinstitution, der giver højere uddannelsespriser fra eksamensbeviser til kandidatuddannelser i et miljø med akademisk ekspertise, der er Kristus-centreret, ministeriets fokus og livsforandrende.

Uanset om du studerer på vores boligcampus eller online via vores eksterne program, forpligter vi os til at sætte studerende i stand til: "Tænke dybt om Kristus, hans arbejde og verden og TJENE ham med integritet, mod, overbevisning og kærlighed."

At studere for den kristne tjeneste er udfordrende og givende. At give dit liv i andres tjeneste er et kald til at følge Kristus. Vi i PBC er begejstrede, når nogen vælger at gå denne vej i livet, og vi forpligter os til udviklingen af hver studerende. Både i deres fremskridt åndeligt og også akademisk.

PBC opstod fra en vision om verdens behov for nådeevangeliet, behovet for mere effektive tjenere for evangeliet og behovet for forsætlig bibelsk baseret tjeneste og teologisk træning. I løbet af de sidste 90 år er tusinder af mennesker blevet uddannet og trådt ind i Guds tjeneste i en række ministerier både her i det vestlige Australien, mellemstatslige og i udlandet.

PBC fortsætter i dag ved Guds nåde og trofasthed med den samme vision. Mange skal stadig nås, og der er ministerier overalt, der skal startes og styrkes af mænd og kvinder, der er dygtige og lidenskabelige omkring evangeliet.

Placeringer

Placeringer
  • Karrinyup

    College Court,1, 6018, Karrinyup

    Spørgsmål