Keystone logo
Pfeiffer University School of Graduate Studies Master Of Health Administration
Pfeiffer University School of Graduate Studies

Master Of Health Administration

0 Semesters

Request teaching languages

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Blandet, På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Master of Health Administration program er designet primært til indrejse og mellemledere sundhedsvæsen ledere, der kræver øget ledelses-og forretningsmæssige kompetencer for at nå deres karrieremål. Selv om programmet er primært beregnet til dem, der har arbejdet i sundhedssektoren indstillingerne for cirka tre år, kan individuelle ordninger blive udviklet til personer med kortere ansættelse såvel som dem, der ikke har haft tidligere beskæftigelse inden for sundhedssektoren.

Denne studium fokuserer på praktiske ansøgninger fra både erhvervslivet og sundhedsvæsenet vidensområder. Lægges vægt på udvikling af lederevner, der er nødvendige for at trives på det hastigt skiftende og ofte overordentlig komplekse sundhedsvæsen foretagende i det 21. århundrede, både i USA og internationalt.

MHA indhold, hentet fra en bred vifte af disciplinære interesser, er specifikt rettet mod sundhedsvæsenet miljø med alle dens mange facetter operationelle og politiske dimensioner. Ledelsesmæssige, finansielle, juridiske og etiske overvejelser grundlæggende for de fleste kurser i læseplanen.
Master of Health Administration program opretholder et højt akademisk kvalitetsniveau, understreger praktiske anvendelser, og giver fleksible og praktisk studiemuligheder både i den traditionelle klasseundervisning indstilling og over internettet. Kandidater vil have den fornødne viden og færdigheder for væsentlige erhvervsmæssige udvikling i en lang række sundhedsrelaterede indstillinger.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Online Master of Health Administration
    • Washington, USA
  • Master of International Business Administration (MIBA) med speciale i sundhedsadministration
    • La Tour-de-Peilz, Schweiz
  • MS i Sundhedsadministration
    • Louisville, USA