Keystone logo
Piet Zwart Institute

Piet Zwart Institute

Piet Zwart Institute

Introduktion

THE PIET BLACK INSTITUTE: MASTER STUDIES IN ART, DESIGN AND ART EDUCATION

Piet Zwart-instituttet huser de internationale masteruddannelser på Willem de Kooning Academy ved Hogeschool Rotterdam. Siden 1999 har det været dedikeret til at fremme studier og forskning inden for kunst, design og kunstuddannelse.

60469_KDH.jpg

Opkaldt efter den banebrydende hollandske designer Piet Zwart, der arbejdede eksperimentelt tværs af medier og sammenhænge, ​​Institut tilbyder en rig kombination af dybtgående specialisering og tværfagligt udveksling inden en intim læringsmiljø.

Kurserne i Piet Zwart-instituttet ligger i hjertet af Rotterdams centrum ved Karel Doormanhof 45 og Blaak 10. Mens elever og fakulteter kommer fra hele verden, der medfører en bred vifte af kulturelle påvirkninger, er der også stærke forbindelser til byen, dens historie og stadigt skiftende bymiljø.

Alle fire kandidatkurser - Kunst, Interiørarkitektur: Forskning + Design, Mediedesign og Kommunikation og Kunstundervisning - Deler interesse for den komplekse sociale, kulturelle og politiske underlag for hver disciplin.

Gennem en unik skræddersyet læseplan, der kombinerer kollektiv læring, individuelle øvelser, praksisbaseret forskning og teoretisk forespørgsel, uddanner vores kurser fagfolk, der har en kritisk refleksiv, innovativ, spørgsmålstegnende og fantasifuld tilgang til deres arbejde. Vores kandidater fortsætter med at ikke kun etablere sig på deres område, men også udfordre og kreativt definere deres erhvervets perimetre.

Som et uddannelsesprogram og kulturcenter er begrebet "offentliggørelse" kerne for vores aktiviteter. Udstillinger, programmering, konferencer og publikationer er et middel til at udvide vores forskning ud over akademiens grænser, samtidig med at man vurderer det meget nødvendige spekulative rum til refleksion og vidensopbygning, der kun er mulig gennem en akademisk ramme som Piet Zwart-instituttet.

Placeringer

  • Rotterdam

    Blaak 10 3011 TA, , Rotterdam

  • Rotterdam

    Karel Doormanhof 45 3012 GC, , Rotterdam

Programmer

Spørgsmål