Keystone logo
Point Loma Nazarene University

Point Loma Nazarene University

Point Loma Nazarene University

Introduktion

Point Loma Nazarene University er kendt for at være fremsynede. Hos PLNU, akademikere, tro og samfund er alle afgørende. Studerende drage fordel af denne afbalancerede tilgang til uddannelse og overlade PLNU parat til at tænke, handle og bidrage til verden.

Ud over de mere end 60 bachelor fagområder, PLNU tilbyder graduate program regionale centre i hele det sydlige Californien. PLNU tjener mere end 3.500 elever.

Vidste du?

Siden 2004 har over 90 procent af PLNU studerende, der har ansøgt om optagelse til læger, tandlæger, optometri, apotek, og veterinære skoler blevet optaget. I 2008 Åbne Døre rapport, PLNU arbejdsværelse i udlandet program rangeret 15th i nationen (blandt kandidatgrad-indrømmelse institutioner) for andelen af ​​bachelorer, der deltager - omkring 30 procent af dimitteret seniorer har studeret i udlandet. PLNU er nationalt anerkendt for sit lederskab på området for bæredygtighed - vindende San Diego Environmental Services Recycler af the Year Award fire ud af de sidste seks år og bliver kåret som en af ​​Amerikas 100 grønneste skoler ved Sierra Club i både 2010 og 2011. Gennem PLNU s LoveWorks Kortfristet Mission Program, mere end 2.000 studerende, fakultet, personale og alumner har tjent mennesker i nød i cirka 60 verdens områder. PLNU Center for International Development forsker bæredygtige forretningspraksis og løsninger på den globale fattigdom. Siden 2005, 22 studerende film / tv-programmer har vundet priser eller optrådte på filmfestivaler. PLNU Speech og debat Team har været national mester i de nationale parlamentariske debat Associeringernes yearlong konkurrencer konkurrence fire ud af de sidste syv år, konkurrerer mod sådanne skoler som UC Berkeley og UCLA.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • San Diego

    3900 Lomaland Drive San Diego, CA 92106, , San Diego

Spørgsmål