Keystone logo
POLI.design

POLI.design

POLI.design

Introduktion

Top fem rangeret, unikt for dem, der har deltaget.7 træningsområder, 5 innovationsstier, 80 træningsprojekter med mere end 25 Masters og over 25 Advanced Training Courses.

POLI.design er en non-profit konsortium virksomhed grundlagt af Politecnico di Milano og gennem det får adgang til den store pulje af tværfaglige færdigheder, der findes på det første og vigtigste italienske tekniske universitet.

Tradition og innovation, kvalitet og evne til at forbinde med den professionelle verden er hjørnestenene, der har gjort POLI.design siden 1999 til en af referencevirksomhederne på internationalt niveau for efteruddannelse.

Sammen med School of Design i Politecnico di Milano og Department of Design danner POLI.design Design System for Politecnico, et aggregat af ressourcer, færdigheder, strukturer og laboratorier, blandt de vigtigste i verden.

POLI.design er den post-graduate skole i Design af Politecnico di Milano, der understøtter og fuldender pensum på School of Design, med sigte på professionel træning og en effektiv indsættelse i de mange arbejdsområder, som designeren opererer i i dag.

Det spiller en hængselrolle mellem universiteter, virksomheder, organisationer og institutioner og faglige verdener, der opererer i internationaliseringsperspektivet og etablerer partnerskaber med universiteter, skoler, organisationer, institutioner, virksomheder og virksomheder fra tid til anden.

Vores vision

I komplekse og tæt forbundne verdener som dem, vi lever i i dag, repræsenterer design en ressource, der kan guide samfund og produktionssystemer mod nye udviklingsmodeller; det er også en ressource, der i dag er afgørende for at kunne klare sig i den globale konkurrence med hensyn til identitet og mangfoldighed.

Design er en drivkraft bag væksten, der kan guide individuelle og kollektive valg gennem kulturelle tendenser, vejledende smag, adfærd, livsstil og forbrugsstile. Det har talrige og meget varierede applikationer: fra forskning og applikationer forbundet med introduktionen af nye teknologier til design af nye produkter og tjenester, fra studiet af kommunikationsgrænseflader til styring af ergonomiske og miljømæssige kvaliteter, fra at definere byrum og ens egen krop til styringsprocesser forbundet med miljømæssige og sociale bæredygtighedspolitikker.

I denne sammenhæng foreslår POLI.design at:

 • forene den akademiske og forretningsmæssige kultur og en verden af videnprofessionelle;
 • fremme og udvikle et design som en disciplin og system af professioner;
 • fremme dydige relationer mellem universiteter, institutioner, producenter og fagfolk;
 • støtte udviklingen af kreative virksomheder.

5 måder at innovation på

Aktiv læring Design Akkulturation Partner i uddannelse
At aktivere designviden ved at skabe værdi for virksomheder og institutioner er målet for disse veje. Uddannelse og anvendt forskning er orienteret mod at forstå det nye marked og forbrugernes krav, for at skabe innovation. Vores akademiske kultur og dine markedsudfordringer mødes i innovationsveje, hvor POLI.design stiller disciplinær viden og aktive undervisningserfaringer til rådighed for virksomheder, foreninger og institutioner. Designkulturen vokser i kraft: blandt den akademiske verden, foreninger, virksomheder, fagfolk. Et partnerskab, der tilbydes gennem uddannelsesveje, som vi vil fremme sammen på måder, der opfylder dine mål.
Praktik erfaring Konkurrencer og arrangementer
Design har mange ansigter, ligesom vores studerende: en smeltedigel af kulturer, sprog, oplevelser, specialiseringer. Og kun ét fælles træk: en akademisk uddannelse så solid, som den var engang og så flydende, som vores tid kræver. Design er motoren for vækst, kulturel orientering, smagsudviklingen, transformationen af livsstil og forbrug. Det tager vi os af hos POLI.design , og i disse spørgsmål kan vi sammen udvikle konkurrencer og kulturelle arrangementer.

Politecnico Design System

Sammen med Politecnico Design School og Designafdelingen danner POLI.design for Politecnico di Milano, et forsknings-, uddannelses- og promoveringscenter, der er unikt på sit felt i verden. POLI.design er også væsentligt relateret til det italienske designsystem, takket være et forhold til designforeningerne, som:

 • ADI Associazione per il Disegno Industriale
 • AIPi Associazione Italiana Progettisti d'Interni
 • AIAP Associazione Italiana Design della Comunicazione Visiva
 • Federlegno Arredo

Design afdeling

Afdelingen bekræfter vigtigheden af en stærk forbindelse mellem forskning og uddannelse og udvikler og fremmer undervisningsfærdigheder inden for design og relaterede discipliner.

Designskolen

I dag det største internationale universitet for uddannelse af produkt-, kommunikations-, interiør- og modedesignere, både af en række studerende og af lærere.

POLI.design over hele verden

POLI.design er et internationalt vidennetværk, forbundet med lokal dynamik rundt om i verden. Altid åben for nye samarbejder og altid orienteret i at opbygge stabile relationer med dem i verden, der tænker, producerer, underviser, studerer design.

Over grænserne, mod det unikke

Vi tror på et design, der forstår at tænke ud over gamle grænser, bygge ny designkultur, skabe værdi. For mennesker, samfund, virksomheder, over hele verden.

Vi arbejder for at fremme og udbrede en inkluderende og bæredygtig designkultur, der styrker og intensiverer internationale relationer.

Vi har opbygget stærke relationer til virksomheder og institutioner rundt om i verden, tilbyder uddannelsesprogrammer for internationale studerende, fagfolk og virksomheder og organiserer skræddersyede uddannelseskurser og stedspecifikke projekter.

Vi fungerer som en bro mellem den akademiske verden og professionelle sammenhænge gennem eksperimenterende aktiviteter, der involverer studerende og professionelle inden for alle designområder. Vi byder hvert år velkommen til studerende fra mere end 80 lande rundt om i verden.

POLI.design internationalt netværk

POLI.design opererer inden for et internationalt netværk, der konstant vokser takket være de vidtfavnende erfaringer og samarbejder i en stadig mere sammenkoblet og global dimension. Vores mål er at fremme og udbrede designkulturen gennem at styrke og intensivere vores internationale relationer.

POLI.design har opbygget stærke relationer til virksomheder og institutioner verden over ved at tilbyde træningsprogrammer for internationale studerende, fagfolk og virksomheder og ved at organisere skræddersyede uddannelseskurser og stedspecifikke projekter.

Målet med POLI.design er at fremme udveksling, adgang og mobilitet i designverdenen, styrke og intensivere relationer i et perspektiv om at udbrede designkulturen.

POLI.design involverer hvert år internationale studerende fra 88 lande over hele verden, såsom Colombia, Brasilien, Peru, Mexico, Chile, Ecuador, Kina, Costa Rica, Tyrkiet, Rusland, Indien, Uruguay, Grækenland, Libanon, Schweiz, Danmark, Korea, Thailand, Marokko, Mauritius, Qatar, Uganda osv.

Campus funktioner

Campus Bovisa - Politecnico di Milano, den største designhub i Italien

POLIMI Design System lavet af Design Department, School of Design og POLI.design , er placeret i Bovisa-distriktet, nord for byen Milano, kort afstand fra byens centrum, på et symbolsk sted i det industrielle Milano af fortiden. Kvarteret oplever nu en bred proces med byomdannelse, der er bestemt til at blive en pol for videregående uddannelse, forskning og innovation.

Politecnico di Milano begyndte sin historie i Bovisa med at bosætte sig for næsten tyve år siden i det, der nu er hovedkvarteret via Durando, i den ombyggede fabrik i det tidligere Ceretti & Tanfani, hvor man førhen fremstillede kabler til svævebaner.

Faciliteter og laboratorier

POLIMI Design System har et af de mest internationalt anerkendte laboratoriesystemer.

Det optager et areal på omkring 10.000 kvadratmeter i bygningen, der huser School of Design og POLI.design undervisningsaktiviteter.

  Indlæggelser

  Sådan indsender du ansøgningen om optagelse til at deltage i en specialisering master

  Hvis du er en kandidat med en kvalifikation opnået i Italien, for at ansøge om optagelse på en specialiseret master, skal du give vores kontorer følgende dokumenter:

  • anmodning om optagelse;
  • Curriculum vitae;
  • scanning af kvalifikationen;
  • kopi af identitetsdokumentet;
  • ethvert andet dokument, der måtte kræves af den specifikke Master (dvs.: portfolio, certifikater for kendskab til sproget osv.).

  Hvis du er en kandidat med en kvalifikation opnået i udlandet, skal du forsyne vores kontorer med følgende dokumenter:

  • ansøgning om optagelse;
  • Curriculum vitae;
  • scanning af det opnåede eksamensbevis;
  • oversættelse af diplomet til italiensk, engelsk, fransk eller spansk;
  • scanning af certifikatet med de aflagte eksamener;
  • oversættelse af certifikatet med de aflagte eksamener på italiensk, engelsk, fransk eller spansk;
  • kopi af pas eller kopi af identitetsdokument;
  • ethvert andet dokument, der måtte kræves af den specifikke Master (dvs.: portfolio, certifikater for kendskab til sproget osv.).

  Først efter meddelelse om adgangstilladelse kan den studerende starte visumansøgningsproceduren og enhver dokumentation, der kræves for tilmelding til Politecnico di Milano.

  Sådan indsender du ansøgningen om optagelse til at deltage i videregående uddannelser

  For at søge om optagelse på en videregående uddannelse skal følgende dokumenter fremsendes:

  • anmodning om optagelse;
  • Curriculum vitae;
  • kopi af identitetsdokumentet;
  • kopi af skattekoden;
  • ethvert andet dokument, der måtte kræves af det enkelte kursus (dvs.: portfolio, certifikater for kendskab til sproget osv.);
  • kopi af indrejsevisum og opholdstilladelse (kun ikke-EU-studerende), hvis det kræves.

  Resultatet af anmodningen

  Når adgangstesten til både kandidat- og videregående uddannelseskurser er bestået, giver POLI.design dig besked om resultatet af vurderingen.

  Du vil derefter kunne få adgang til dit personlige område, hvor du finder optagelsesbekræftelsen sammen med instruktionerne, du skal følge for at bekræfte din tilmelding.

  POLI.design vil bekræfte de uploadede registreringsdokumenter og den tilhørende betalingskvittering.

  Altid inden for dit personlige område, vil du blive informeret om forløbet af din anmodning.

  For studerende i udlandet

  aa

  Visumkrav

  Når du har afsluttet din tilmelding til en Specializing Master, skal du, hvis du er ikke-EU-borger, ansøge om et langtidsstudievisum.

  For ansøgningen skal du registrere dig på Universitaly-webstedet, og derefter bekræfter Politecnico di Milano din registrering i systemet og alle de nødvendige data, så du kan fuldføre din ansøgning.

  Kontakt venligst POLI.design Education Office for at få nogle tip, der kan være nyttige i ansøgningen.

  Opholdstilladelse for EU-studerende

  Hvis du er statsborger i Europa eller i Norge, Island, Liechtenstein, Schweiz, er det ikke nødvendigt at søge om opholdstilladelse. For at opholde sig i Italien i en periode på over tre måneder er det dog nødvendigt at registrere sig hos bopælskommunens registreringskontor ved at vælge en af følgende metoder:

  A. Studerende, der ikke har til hensigt at flytte deres bolig til Italien:

  For at få et midlertidigt ophold i Italien skal du gå direkte til registreringskontoret efter eget valg ved at fremvise følgende dokumenter:

  • kopi og original af det gyldige pas/identitetskort;
  • kopi og original af skattekoden;
  • kopi af certifikatet for indskrivning i studieforløbet på italiensk;
  • kopi og originalt europæisk sundhedskort (EHIC) af den aktuelle tilstand af tilhørsforhold;
  • bevis for tilstrækkelige økonomiske ressourcer (minimum 5.825 €) leveret via Euro1-formularen (udfyld kun punkt "" B "", hvis der er familiemedlemmer, der er forsørgede). På formularen, i den del, der er dedikeret til personoplysninger, skal du angive bopælsstedet (der henviser til dit bopælsland) og bopælsadressen i Milano.

  Registrering i det midlertidige register er gældende i et år fra udstedelsesdagen.

  Centralt registreringskontor: Municipio 1 – Borgerserviceområde – Udlændingekontor eller skranke (tag billet “C”), via Larga 12, 20122 Milano – Åbningstider: fortsættes fra mandag til fredag, fra 8:30 til 15:30

  B. Studerende, der agter at flytte deres bopæl til Italien:

  Tjek først, om der er nogen konsekvenser ved at flytte din bolig permanent. For at fortsætte skal du registrere dig hos registreringskontoret ved at sende en e-mail, vedhæfte følgende dokumenter:

  • kopi af et identitetsdokument;
  • kopi af skattekoden;
  • universitetsindskrivningsbevis;
  • sygeforsikring (europæisk sundhedskort/modul S1/privat sygesikring med 1 års gyldighed for registrering/frivillig registrering hos det nationale sundhedsvæsen);
  • bevis for tilstrækkelige finansielle ressourcer (minimum 5825 EUR), leveret via Euro1-formularen;
  • bopælserklæring afgivet gennem selvcertificering af bopælserklæringen.

  Opholdstilladelse for studerende uden for EU

  Hvis du er ikke-EU-borger inden for 8 arbejdsdage efter din ankomst til Italien, skal du starte proceduren for udstedelse af opholdstilladelsen. Denne procedure kræver kompilering af et sæt, som du selv kan finde på postkontorerne på "Sportello Amico".

  Sættet skal udfyldes og ledsages af kopier af følgende dokumenter:

  • kopi af visum- og passiden med personlige data;
  • kopi af sygesikringens betalingsseddel; i tilfælde af forsikring købt i udlandet, skal denne valideres af den italienske ambassade i dit land og oversættes til italiensk (hvis den ikke er udstedt på engelsk);
  • kopi af certifikatet, der bekræfter det studieforløb, der skal følges, godkendt af den italienske diplomatiske/konsulære repræsentation ved udstedelse af indrejsevisum.

  Den opdaterede liste over nødvendige dokumenter er tilgængelig på immigrationsportalen.

  På posthuset får du en kvittering for din ansøgning om opholdstilladelse. Du kan tjekke status for din anmodning på politiets hjemmeside eller på immigrationsportalen. Du får også besked via sms om dag, tidspunkt og sted for inddragelsen af din opholdstilladelse. Internationale studerende med en almindelig opholdstilladelse har tilladelse til at arbejde i maksimalt 20 timer om ugen og 1.040 timer om året.

  Stipendier og finansiering

  Tjek vores hjemmeside for at finde ud af mere om vores økonomiske hjælpemidler og tidligt at tilmelde dig vores specialiserede mastere.

  Ranglister

  • 1. i Italien
  • 3. i Europa
  • 5. i verden

  Politecnico di Milano - QS Ranking 2021 i kategorien Kunst og Design

  Placeringer

  • Milan

   POLI.Design, 38/A, via Durando, 20158, Milan

  Spørgsmål