Keystone logo
Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Introduktion

Vores mission

"The Pavelige Katolske Universitet Campinas, fra etiske og kristne værdier, overvejer sociokulturelle karakteristika af virkeligheden, dens mission er at producere, berige og formidle viden, der bidrager til at opbygge en retfærdig og broderlige samfund gennem sine aktiviteter undervisning og forskning, der tager sigte på faglig uddannelse ekspertise og den integrerede dannelsen af ​​den menneskelige person. "

Institutionelle Værdier

For at opfylde sin institutionelle opgave, PUC-Campinas lede udførelsen af ​​deres aktiviteter ved følgende værdier og ydeevne betingelser:

1. Solidaritet 2. Social engagement 3. Ansvaret for miljøet 4. Deltagelse og ansvar 5. Ansvaret for den integrerede dannelsen af ​​mennesket 6. Proaktivitet 7. udvikling med økonomisk og finansiel bæredygtighed

Historie PUC-Campinas

Historien om PUC-Campinas begyndte den 7. juni 1941, da han blev født den første enhed på universitetet, fakultetet for Filosofi, Videnskabernes Selskab. De Campinas Stift erhvervet på det tidspunkt, det gamle hus, der ejes af Joaquim Polykarp edderkop, kendt som Barão de Itapura.

I 1955 Fakultetet for Filosofi, Videnskabernes Selskab blev Katolske Universitet, anerkendt af Forbundsrådet of Education. Titlen på pavelige blev ydet af pave Paul VI i 1972.

Snart gjorde palæ bygget i slutningen af ​​det nittende århundrede blev små at samle alle universitetets kurser. Således har de nye campusser opstået efter behov plads: Campus I, Campus II Seminary og Institute of Arts.

I 2006 PUC-Campinas fejrede sin 65 års eksistens.

Placeringer

 • Campinas

  Campinas, Brasilien

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål