Keystone logo
Pontifícia Universidade Católica do Paraná - PUCPR

Pontifícia Universidade Católica do Paraná - PUCPR

Pontifícia Universidade Católica do Paraná - PUCPR

Introduktion

Fremme ekspertise i brasiliansk uddannelse

Uddannelsespræstationer, innovationsdrevet iværksætteri og multi- og interkulturel læring danner PUCPRs primære formål. Som følge heraf har Pontifícia Universidade Católica do Paraná opnået national og international anerkendelse gennem den vigtigste videregående uddannelse i verden: The Times Higher Education, der har placeret PUCPR blandt de bedste universiteter i Brasilien. Med næsten 60 års engagement i videregående uddannelse og forskning er PUCPR det største private højere uddannelsesuniversitet i staten Paraná og et af de mest anerkendte universiteter i Brasilien.

107111_2012-059APC_3663.JPG

Oversigt

23.000 bachelorstuderende

1.200 kandidatstuderende

1.650 fakultetets medlemmer

280 Undervisnings- og forskningslaboratorier

PUCPR giver uddannelse til dygtige fagfolk til at fungere som transformerende ledere i samfundet. Gennem fremme af etiske værdier og engagement i det lokale og regionale samfund har PUCPR etableret sin identitet og bidrager væsentligt til at opbygge et bedre samfund.

Over tid har PUCPR udvist over 100.000 studerende. Universitetet har taget en vej mod globalisering ved at integrere flere kulturer og dele viden internationalt. PUCPR bliver en nøglepromotor for innovation og styrker et netværk, der stimulerer videndeling og anvendt forskning.

Mission

Pontifícia Universidade Católica do Paraná, som styres af etiske, kristne og maristiske principper, har som mission udvikling og formidling af viden og kultur samt fremme af omfattende og permanent kvalifikation af borgere og fagfolk, der er forpligtet til samfundets liv og udvikling .

Vision

At blive frem til 2022 en verdensklasse højere uddannelsesinstitution med fremragende undervisning, vidensproduktion, service og social relevans.

107112_2012-059APC_3620.JPG

Hvor vi er

PUCPR har fire campusser i staten Paraná, Brasilien, som er hovedcampus i Curitiba, statens hovedstad. Den smukke og levende hovedcampus deles dagligt af et samfund på omkring 40.000 mennesker, herunder studerende, fakultet, forskere og personale og er et velkendt center for uddannelse og forskning.

Med mere end 1,7 millioner mennesker er Curitiba den største by i det sydlige Brasilien. Hovedstaden har en af de bedste per capita grønne rater i Brasilien. Ca. 30 parker og skove forskønner byen og tjener som steder at nyde fritid og sport. Byen skabte også pionergenvinding og bæredygtig affaldshåndtering i Brasilien. Plus: Byens offentlig transport er en verdensreference, da dens højhastighedsbuss, der cirkulerer i eksklusive baner, har tjent som inspiration til byer som Colombia, Mexico City (Mexico) og Los Angeles (USA).

De yderligere campusser steder er Maringá, Londrina og Toledo. Maringá er den tredjestørste by i staten Paraná og en af de 50 bedste byer at bo i Brasilien, ifølge FN's racing i 2016. Londrina er den fjerde mest folkerige by i det sydlige Brasilien, med næsten 600.000 indbyggere. Londrina er et knudepunkt for regional og national udvikling, og campus fokuserer på aktiviteter relateret til agribusiness. Byen Toledo, der ligger i det vestlige Paraná, er en førende kornproducent i staten. Dens befolkning op til 130.000 indbyggere.

Global PUCPR

Internationalisering åbner universitetets døre for verden. PUCPR mener, at det er nødvendigt at gå ud over grænserne for at sikre, at global viden, forskning og menneskelig udvikling er tilgængelig for alle.

 • Partnerskab med 240 højere læreanstalter over hele verden.
 • 50 kurser undervist på engelsk i forskellige bacheloruddannelser.
 • 500 bachelorstuderende indskrevet i udvekslingsprogrammer hvert år (indgående og udgående).
 • Tilstedeværelse af internationale fakulteter og forskere fra hele verden på PUCPR.
 • Dobbeltgrad aftaler med universiteter over hele verden inden for økonomi, business management, arkitektur og byplanlægning, produktdesign, litteratur, journalistik, reklame, marketing og mekatronik.

Globale partnere

PUCPR har akademiske samarbejdsaftaler med over 240 partneruniversiteter fra mere end 25 lande på alle kontinenter, hvilket giver studerende og fakultetmedlemmer fra en række institutioner en brasiliansk akademisk oplevelse.

Lær mere om PUCPR 'internationale projekter:

Engelsk semester

PUCPR er en af de første videregående uddannelsesinstitutioner i Brasilien for at tilbyde akademiske kurser, der udelukkende udføres på engelsk til både det internationale og lokale universitetssamfund.

Buddy Program

Et initiativ udviklet af PUCPR-studerende, har til formål at hjælpe internationale studerende med deres kulturelle og sociale tilpasninger hos PUCPR under deres udvekslingsprogram.

Amerikansk akademi

Det banebrydende program, hvor de studerende starter deres bacheloruddannelser i Brasilien og gør de sidste to eller tre år i USA, med mulighed for en dobbelt grad. Et partnerskab mellem PUCPR og Kent State University (Ohio-USA), der bringer til Brasilien det mest innovative program i Latinamerika.

PIBIC International

Forskningsmuligheder for bachelor- og kandidatstuderende. Undergraduate Research Programmet er designet til at introducere studerende til det videnskabelige forskningsmiljø, mens PIBIC Master er fokuseret på talentfulde senior studerende interesseret i at forfølge en kandidatgrad på PUCPR.

107113_2012-059APC_3638.JPG

Strategisk plan for internationalisering

Internationalisering af videregående uddannelser er ikke længere en mulighed, men snarere en nødvendighed for hvert universitet, der er forpligtet til kvaliteten af undervisning, forskning og udvidelse. De store moderne udfordringer i samfundet, mens de har en lokal effekt, er af global skala - energi, bæredygtighed, byer, sundhed, menneskerettigheder, blandt andre - og derfor er deres løsninger afhængige af dannelsen af ledere med global vision og tilstedeværelse.

PUCPR besluttede at påtage sig denne opgave, da den valgte internationalisering som en institutionel prioritet. I dette scenario har rektoren gennem Pro-Rectory for Research, Graduate Programs and Innovation og Internationalization Office oprettet et forslag til internationalisering af universitetet for perioden 2016 til 2022. Planen er organiseret i to akser, kaldet InPUC - internationalisering på campus - og OutPUC - de eksterne internationaliseringsaktiviteter - hver med tre retningslinjer og suppleret af en aktivitetsplan, nogle allerede igangværende og andre planlagte for fremtiden.

Forslaget sigter mod at inddrage hele akademiet i et forsøg på at gøre PUCPR til et helt grænseløst universitet.

Placeringer

 • Curitiba

  R. Imaculada Conceição, 1155 - Prado Velho, Curitiba - PR, 80215-901 Brazil, , Curitiba

  • Londrina

   Av. Jockey Club, 485 - Hipica, Londrina - PR, 86072-360 Brazil, , Londrina

   • Maringá

    Av. Duque de Caxias, 1020 - Zona 7, Maringá - PR, 87020-025 Brazil, , Maringá

    • Toledo

     Avenida União, 500 - Jardim Coopagro, Toledo - PR, 85902-532 Brazil, , Toledo

     • Kent

      Kent State University P.O. Box 5190, 850 University Esplanade, Kent, Ohio 44242, , Kent

      Programmer

       Institutionen tilbyder også:

       Spørgsmål