Keystone logo
© ©President University
President University

President University

President University

Introduktion

Om præsident University

Hvor morgendagens ledere Come Together

Præsident Universitet er en højere uddannelsesinstitution i Indonesien, som blev etableret for at blive et forsknings- og udviklingscenter i regionen og til at sætte en ny standard i indonesisk videregående uddannelser. Konkret er universitetet parat til at skabe en institution for læring, som ville forberede fremtidige ledere af industrien og samfundet ved at give dem de kvalifikationer og erfaringer, der er nødvendige for at udmærke efter endt uddannelse.

Ifølge præsident University grundlægger, Mr. Setyono Djuandi Darmono blev præsident University bygget af to grunde; til at blive en forskning og udvikling center og at sætte en ny benchmark i indonesisk videregående uddannelser. Grundlæggerne af præsident University fastsat fundamentet og jorden arbejde for at sikre, at præsident Universitet vil udvikle sig til en stor institution for læring, hvor studerende fra alle dele af verden kan tilegne sig viden og udvikle sig til brugbare, ansvarlige borgere og kommende ledere.

Placering

Præsident University er strategisk placeret i Jababeka Education Park i Kota Jababeka, kun 45 minutters kørsel vest for Jakarta, Indonesien.

Det er omgivet af den Jababeka Industrial Estate, en af ​​de største integrerede industriområder i Sydøstasien, et hjem for 1700 multinationale selskaber fra 30 lande nemlig USA, Canada, Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Holland, Kina, Japan, Korea, Taiwan, Singapore, Malaysia, Australien, i såsom Unilever, Samsung, Mattel, ICI Maling, Kraft, blandt andre, der kan udnyttes som et "levende laboratorium" for vores studerende og videnskabelige medarbejdere til at udvikle praktiske løsninger til real-life virksomheder , og også tjene som en grænseløs pulje af uddannelsesmuligheder praktik / on-the-job for de studerende.

Som en forholdsvis ung universitet med omkring 4500 samlede studerende i øjeblikket, ikke kun er de klasser foregår på engelsk at indgyde globale perspektiver og forbedre konkurrenceevnen, men præsident University er også udstyret med en international standard læseplan, som blev udarbejdet og udviklet af verden class akademikere. Dette er i overensstemmelse med universitetets vision om at blive en verdensklasse universitet, der producerer ledere i deres respektive områder og samfund

Vision

At være en verdensklasse universitet, der producerer ledere inden for deres områder og lokalsamfund.

Mission

At uddanne fremtidige generationer ved at overføre færdigheder og viden for at opbygge karakter og visdom.

Historien

Den begrebsmæssige plan for præsident Universitetet blev først formuleret i september 1997 af Mr. SD Darmono, formand direktør for PT Jababeka Tbk. og Prof. Donald W. Watts, der var formand for Bond University, Queensland og vicekansler i Curtin University, Western Australia. Målet med deres foreslåede Universitet var at skabe en institution for læring, som ville forberede fremtidige ledere af industrien og samfundet ved at give dem de kvalifikationer og erfaringer, der er nødvendige for at udmærke efter endt uddannelse.

Universitetet officielt begyndte i 2001, tilbyder en Bachelor of Engineering grad. På det tidspunkt var den institution, kaldet School of Engineering baseret i Cikarang, Bekasi. Den 16. april 2004 Undervisningsministeriet givet præsident Universitet officiel status som en fuldt udbygget universitet.

Selv om der stadig en ung University, præsident Universitet (PresUniv) vokser med en enorm hastighed hvert år. Der er nu omkring 4.500 studerende på præsident University fra Indonesien samt mange andre lande. Præsident Universitet har udvidet sine kursus tilbud og tilbyder nu 32 forskellige store selskaber i emner lige fra Industrial Engineering til Public Relations.

Præsident University ligger i Jababeka Education Park i Kota Jababeka, omgivet af Jababeka Industrial Estate med mere end 1.500 nationale såvel som multinationale virksomheder som Unilever, Mattel, Samsung, Mulia, ICI Maling, og andre. Det er beliggenhed giver også eleverne til at gøre brug af verdensklasse faciliteter såsom Jababeka Golf & Country Club og formanden Executive Club.

Partnerskab

Præsident Universitet har dannet partnerskab med de bedste vestlige og østlige institutioner for læring. For at nævne et par stykker:

 • KIIT University, Indien
 • Waseda University, Japan, Stipendier til at tage Master Degree i IKT
 • William Angliss Institute, Australien for Hotel og Turisme Management program
 • Institut Teknologi Bandung (ITB), Indonesien for IKT
 • Microsoft Indonesien, Indosat, M2, og Intel (SMV'er Empowerment Center)
 • International Pacific College, New Zealand
 • Deakin University, Australien
 • ULSA, Vietnam
 • Dong-A University, Sydkorea, for studenterudveksling program
 • Silla University, Sydkorea
 • London School of Commerce, England, for kandidatuddannelse

Placeringer

 • Bekasi

  President University Main Campus Jl. Ki Hajar Dewantara, Kota Jababeka Cikarang Baru, 17550, Bekasi

  Spørgsmål