Keystone logo
Psychologische Hochschule Berlin

Psychologische Hochschule Berlin

Psychologische Hochschule Berlin

Introduktion

Som en privat uafhængig universitet Psykologiske University Berlin er en velgørende handling. Alle programmer er akkrediteret af senatet for uddannelse, ungdom og videnskab, den billigelse uddannelse fra staten Office of Health and Social Affairs Berlin. Uddannelse og videnskabelig udvikling, Psykologisk Institut i Berlin tilbyder psykoterapi uddannelse, yderligere grader af Master og M.Sc. Psykologi. Undersøgelsen integreret psykoterapi uddannelse kan være afsluttet i psykodynamisk psykoterapi lyd eller adfærdsterapi og børn og unge psykoterapi. Udvekslingen af processen tværgående færdigheder har stor betydning for PHB og repræsenterer et vigtigt punkt i læseplanerne for alle programmer studier og uddannelse.

Professorerne i kurserne er både praktisk og også aktiv inden for videnskabelig forskning og repræsenterer påstanden om Scientist Practitioner. Eleverne er aktivt involveret i eksisterende forskningsprojekter og støtter dens egne forskningsprojekter. Gennem samarbejde med andre universiteter og ph.d.-projekter kan realiseres ved huset.

På et overblik

 • Metode Cross undersøgelse (TP og VT)
 • Undersøgelse og uddannelse i psykoterapi i et hus
 • Små seminar grupper kollegial atmosfære
 • Personlig opmærksomhed af Organisationen af ​​undersøgelser
 • Støtte til deltagelse i kongresser og møder
 • Praktik i vores egen psykoterapeutisk ambulance
 • Forskning i Højere ambulance
 • Fremragende beliggenhed i det centrale Berlin nær Alexanderplatz direkte på Köllnischen Park og floden Spree

Undersøgelse og uddannelsestilbud

 • Konsekutive Studies: M.Sc. psykologi
 • Postgraduate kandidatgrad Juridisk Psykologi
 • Postgraduate kandidatgrad Psykologi og Psykoterapi af familien
 • Psykoterapi uddannelse med integreret masteruddannelse psykoterapi (VT eller TP)
 • Børne- og ungdomspsykiatri psykoterapi uddannelse med integreret masteruddannelse Psykologi og Psykoterapi af familien

universitetet

Undervisning, forskning og uddannelse på PHB er fokuseret på de områder af anvendelse af psykologi. Psykologer og psykoterapeuter har lanceret universitetet lanceret for at styrke ene forbinder videnskab og praksis, og på den anden at støtte overførsel af forskning i samfundet. Under denne credo PHB ønsker at uddanne den næste generation af psykologer og psykoterapeuter med en stærk videnskabelig og dyb praktisk relevans. Ud over muligheder uddannelsesforløbene og uddannelse og konferencer for psykologer og psykoterapeuter i programfladen af ​​PHB er. Andre kurser i forskellige anvendelsesområder for psykologi og B.Sc. Psykologi er under opførelse.

I samarbejde med Training Institute Berlin Akademi for psykoterapi (BAP), tysk uddannelse institut psykologer Academy (DPA) og Professional Association of tyske psykologer og psykoterapeuter (BDP) er den PHB i midten af ​​en pædagogisk netværk for uddannelse og efteruddannelse og giver et brændpunkt til professionelle interesser psykologer og psykoterapeuter i forskellige aktivitetsområder.

akkreditering

Kurserne Psykologiske Psykoterapi i adfærdsterapi (CBT) eller psykodynamisk psykoterapi lyd (TP), familie psykologi og retsmedicinsk psykologi er akkrediteret af senatet i uddannelse, ungdom og videnskab. Den nye kandidatuddannelse Psykologi var baseret på anbefalingerne fra det tyske Selskab for Psykologi udviklet og godkendt af staten Office of Health og uddannelse. Kandidater fra Kandidatuddannelsen Psykologi på PHB opfylder Zulassungsvoraussetzuungen for psykoterapeuter træning. Kurset Psychological Psykoterapi er akkrediteret i begge processer fokuserer på (adfærdsterapi og dybde psykologi-baserede psykoterapi) Derudover til ACQUIN samt masteruddannelsen Juridisk psykologi.

De godkendende udformninger af PHB i Psychological Psykoterapi (VT eller TP) og i børne- og ungdomspsykiatri psykoterapi har modtaget akkreditering af Sundhedsstyrelsen og Socialministeriet Berlin.

Placeringer

 • Berlin

  Psychologische Hochschule Berlin Am Köllnischen Park 2, 10179, Berlin

Spørgsmål