Keystone logo
Prairie View A&M University

Prairie View A&M University

Prairie View A&M University

Introduktion

Om PVAMU

Grundlagt i 1876, Prairie View A & M University er den anden ældste offentlige institution for videregående uddannelse i staten Texas. Med et etableret ry for at producere ingeniører, sygeplejersker og pædagoger, PVAMU tilbyder studentereksamen grader i 50 akademiske majors, 37 kandidatuddannelser og fire ph.d.-uddannelser gennem ni gymnasier og skoler. Et medlem af Texas A & M University System, er universitetet dedikeret til at opfylde sin jord-tilskud mission at opnå kvalitet i undervisning, forskning og service.

Værdigrundlag

Adgang og Kvalitet

Prairie View A & M University vil give lige uddannelsesmuligheder for at et stigende antal personer fra tilkoblet elforsyningen og underforsynede befolkninger bosiddende primært blandt de økonomisk og socialt omgås i samfundet; yderligere, vil Universitetet give pædagogiske programmer designet til at forberede alle uddannet til at konkurrere med succes i graduate og professionelle skoler samt i arbejdsstyrken.

Mangfoldighed

Prairie View A & M University vil fastholde sit engagement til at rekruttere, tilmelde, uddanne og studerende og til at ansætte og forhånd fakulteter og personale uden hensyn til alder, etnicitet, køn, national oprindelse, socioøkonomisk baggrund, eller uddannelsesmæssigt relateret handicap; yderligere, vil Universitetet tilbyde udfordringer til både de fagligt dygtige og under-forberedt som ankommer i college med evnen, men uden college-klar præstation.

lederskab

Prairie View A & M University vil stimulere, igangsætte og gennemføre programmer og tjenester til både inspirere og vejlede studerende, undervisere og medarbejdere i at udvikle deres selvtillid, selvdisciplin, og andre rekvisitter til at blive succesrige ledere i deres fag og i deres lokalsamfund ; yderligere, vil Universitetet tilbyde campus-baserede og fjernundervisning programmer til at forbedre livschancer for personer i sine serviceområder.

Relevans

Prairie View A & M University vil reagere på behov for højt kyndige, teknologisk kompetente kandidater uddannet til at udmærke sig i det 21. århundrede arbejdsstyrken; yderligere, vil Universitetet udvide produkterne af sin forskning og service til at løse problemer og løse problemer såsom vold, misbrug og misbrug; stof- og alkoholmisbrug; mentale, fysiske og psykiske forsømmelse; miljømæssig uretfærdighed; og andre former for social dissonans at kompromittere livskvaliteten for borgerne.

Social ansvarlighed

Prairie View A & M University vil fremme aktiv deltagelse i en konstruktiv social forandring gennem frivilligt arbejde, lederskab, og civile indsats på den del af sine fakultet, personale og studerende; yderligere, vil Universitetet udnytter kanaler til rådighed for at påvirke den offentlige politik på lokale, statslige, nationale og internationale niveauer.

Mission

Prairie View A & M University er en state-assisteret, offentlig, omfattende jord tilskud institution for videregående uddannelse. Universitetet blev udpeget i en 1984 ændring af Texas forfatning som en "institution i den første klasse." Det er dedikeret til at opnå kvalitet og relevans i undervisning, forskning og service. Det søger at investere i programmet, og tjenester, der omhandler emner og udfordringer, der berører forskellige etniske og socioøkonomiske befolkning Texas og det større samfund, herunder den globale arena.

Universitetet søger at levere en høj kvalitet lærerig oplevelse for studerende, der efter afslutningen af ​​bachelorer, skibsførere, eller ph.d.-grader, besidder selvforsyning og faglige kompetencer. Oplevelsen er gennemsyret af institutionens værdier, herunder, men ikke begrænset til, adgang og kvalitet, ansvarlighed, mangfoldighed, ledelse, relevans, og social ansvarlighed.

Placeringer

  • Prairie View

    FM 1098 Rd & University Dr,, 77446, Prairie View

Spørgsmål