Keystone logo
Qingdao Technological University Qindao College

Qingdao Technological University Qindao College

Qingdao Technological University Qindao College

Introduktion

Forløbet af Qindao College (QDC) i løbet af det seneste årti har været bemærkelsesværdig i udviklingen af ​​de videregående uddannelser i Kina. Vi er vokset fra relativt ydmyge begyndelse til en højtstående college med en talentfuld hold af internationale og lokale forskere og en energisk campus samfund. Studerende i QDC og medlemmer af det bredere samfund er modtagerne af dette resultat som, sammen, er vi nu klar til at konsolidere denne succes til at fremme samfundet og etablere os som en førende skole i Kina.

Med mere end 16.000 studerende, 1500 medarbejdere og mere end 47 graders og diplomuddannelser har QDC blevet anerkendt som en af ​​de øverste uafhængige colleges i Kina. Hurtige vækst har dog ikke mindsket kultur Borne af en institution i menneskelig skala. Hvert år studerende meget højt sats de erfaringer og den støtte, de modtager på QDC.

Hos QDC studerende har muligheder i at vælge læseplaner egnet til deres personlige mål og karriereønsker. Praktik-og arbejdsmuligheder give de studerende at få praktisk erfaring afgørende for deres fremtidige karriere, og uddannelserne er designet i samråd med samfundet. QDC forstår vigtigheden af ​​en balance mellem akademisk stræben og fritid for de studerende, og tilbyder omfattende akademiske, sportslige, kulturelle og rekreative muligheder. Studerende i QDC, frigøre sig for mere end 45 studerende klubber og organisationer.

Som QDC smedjer forude i sin målstregen af ​​det andet femårige udviklingsplan, sker det med en voksende ry for ekspertise. Vi vil hilse en større helhed af de studerende end nogensinde før, og indføre en bredere vifte af spændende nye kurser for at opfylde vores dedikation til en bredt funderet, tværfaglig uddannelse for unge fra ind-og udland. Som vi gå i gang med denne nye æra inden for videregående uddannelse i Kina, vi håber meget, du vil slutte sig til os. Du er sikker på at finde et behageligt sted på QDC. Vi ser frem til vores veje krydser snart!

Placeringer

  • Qingdao

    No.79, Tieqishan Road, Chengyang District, 266106, Qingdao

    Programmer

    Spørgsmål