Keystone logo
Queen's University of Belfast - Medical Faculty

Queen's University of Belfast - Medical Faculty

Queen's University of Belfast - Medical Faculty

Introduktion

Queen's University Belfast er rangeret til top 200 universiteter i verden (QS World University Rankings 2019)

140 i verden til kandidatudsigter (QS Graduate Employability Rankings 2020)

Grundlagt i 1845 som Queen's College Belfast, en af tre Queen's Colleges i Irland, blev det et uafhængigt universitet i 1908 og er det niende ældste universitet i England. I dag er Queen's medlem af Russell Group, der kombinerer ekspertise inden for forskning og uddannelse med en student-centreret etos.

Queen's er placeret 8. i Storbritannien for forskningsintensitet (REF 2014 / Times Higher Education), hvor over 75% af sin forskning vurderes som 'verdensledende' eller 'internationalt fremragende' i REF 2014.

Vi er et globalt universitet

Studerende nyder at blive uddannet af verdensledende akademikere, der arbejder i spidsen for deres discipliner, og en betydelig investering i studerendes oplevelse har resulteret i høje niveauer af studerendes tilfredshed og ansættelsesevne.

Globale forskningsinstitutter

Baseret på sin disciplinære ekspertise har universitetet oprettet fire flagskibs globale forskningsinstitutter, der bringer førende akademikere sammen for at tackle nogle af de største globale udfordringer i vores tid inden for områderne: Global fred, sikkerhed og retfærdighed; Cybersikkerhed; Sundhedsvidenskab; og fødevaresikkerhed.

Det Medicinske, Sundheds- og Biovidenskabelige Fakultet

Fakultet for medicin, sundhed og livsvidenskab ved Queen's leverer høj kvalitet, førende uddannelse gennem personale i verdensklasse med fokus på samfundets behov. Vi leverer en pædagogisk oplevelse, der er forskningsstyret og beriger vores studerende intellektuelt, socialt og kulturelt.

Vores håb er, at studerende fra hele verden deltager med os for både at lære og også bringe nye ideer og tilgange til at hjælpe med at få vores ambitioner til at forbedre og fremme livet videre. Dronningens er kernen i Belfasts kultur såvel som dens kunst og sociale scener. Vi er stolte af at være en del af en travl, kosmopolitisk by med et levende socialt liv og rig kulturarv.

Adressering af globale udfordringer

Gennem vores uddannelse og forskning stræber vi efter at tage fat på nogle af verdens største udfordringer, vores akademiske medarbejdere foretager verdensledende forskning gennem vores skoler og globale forskningsinstitutter inden for sundhedsvidenskab og global fødevaresikkerhed. Dette har resulteret i nye behandlinger for patienter og større beskyttelsesniveauer for den mad, vi spiser.

fakultetsskoler

Skolen for biologiske videnskaber
Skolen for Medicin, Tandpleje og Biomedicinske Videnskaber
Skolen for sygepleje og jordemoder
Skolen for apotek

Placeringer

  • Belfast

    Queen's University Belfast University Road Northern Ireland, BT7 1NN, Belfast

Spørgsmål