Keystone logo
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS) MSc i klimaændringer
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

MSc i klimaændringer

Belfast, Det Forenede Kongerige

12 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 6.980

På campus

Introduktion

Klimaændringer er et af de mest presserende og udfordrende spørgsmål, som menneskeheden står over for. Ekstrem varme, oversvømmelser og stigende havniveauer fører til en række farlige og irreversible påvirkninger på samfund og økonomier. At undgå de værste påvirkninger afhænger af beslutninger, vi træffer i dag for at reducere vores drivhusgasemissioner og finde løsninger til at fjerne kulstof fra atmosfæren. Et kursus i klimaændringer har aldrig været så vigtigt, da vi forsøger at tackle disse grundlæggende problemer, som menneskeheden står over for i det 21. århundrede. Dette meget tværfaglige kursus tilbyder en specialiseret viden om klimaændringer fra flere perspektiver, der adresserer mange af FN's bæredygtige udviklingsmål (SDG'er) omkring temaer, herunder klimavidenskab; påvirkninger, tilpasning og sårbarhed; teknologisk og naturbaseret afbødning; og forbindelserne mellem klimaændringer og menneskelig kultur. Praktisk færdighedstræning er indlejret i alle moduler og vil give vital praktisk erfaring med at anvende fagviden i den virkelige verden. Der er også stærke forbindelser til arbejdsgivere - især gennem et karrieremodul og en mulighed for at gennemføre et arbejdsgiverfokuseret forskningsprojekt. Dette vil sikre, at studerende opgraderer som de globale borgere og ledere, som samfundet har brug for for at hjælpe med at sikre fremtiden for vores planet. Dette vil åbne dørene til en bred vifte af karrierer og Pathways til fremtidige studier – herunder den offentlige sektor (f.eks. nationale meteorologiske og miljømæssige agenturer og lokale råd), ikke-statslige organisationer (NGO'er) og velgørende organisationer; den private sektor (f.eks. miljøkonsulentvirksomheder, energi- og forsyningsselskaber, risiko-, finansierings- og forsikringsudbydere); universiteter og forskningsinstitutter; og mange flere.

Kursusstruktur

Kandidatuddelingen vil blive givet ved efterårets censornævn efter vellykket gennemførelse af 180 CAT'er i semester 1, 2 og 3 (80 CAT'er kernemoduler, 40 CAT'er valgfrie moduler og et 60 CAT'er kerneforskningsprojektmodul).

Der er mulighed for, at studerende kan gennemføre eller indløse mislykkede underviste moduler om sommeren - hvis man gør det, vil det betyde, at man opnår kandidatuddannelsen ved efterårets censornævn (forudsat at forskningsprojektmodulet også er gennemført med succes). Studerende kan gennemføre eller indløse et ufuldstændigt/mislykket forskningsprojektmodul i det efterfølgende akademiske år (bemærk, at dette kan have gebyrkonsekvenser) - en vellykket gennemførelse af dette vil betyde, at de opnår MSc-prisen ved en af censorerne det følgende akademiske år. Studerende kan også komme ind på MSc-programmet efter vellykket gennemførelse af PG Dip og tilmelde sig de resterende 60 CAT'er (kerneforskningsprojektmodul) af 180 CAT'er MSc-programmet.

For deltidsstudier skal studerende tage 80 CAT'er i det første akademiske år og 100 CAT'er i det andet akademiske år, omfattende 80 CAT'er moduler i det første år, efterfulgt af 40 CAT'er moduler og 60 CAT's kerneforskningsprojekt modul i andet studieår.

Der er mulighed for, at studerende kan gennemføre eller indløse fejlbeståede underviste moduler i sommeren af begge akademiske år - hvis det lykkes, vil det betyde, at de opnår cand.merc.-prisen ved efterårets censornævn for det andet akademiske år (forudsat at forskningsprojektmodulet også er gennemført med succes ). Studerende kan gennemføre eller indløse et ufuldstændigt/mislykket forskningsprojektmodul i det efterfølgende akademiske år (bemærk, at dette kan have gebyrkonsekvenser) - hvis det lykkes, vil det betyde, at de opnår kandidatuddannelsen hos en af censorerne det følgende år.

Varighed

24 måneder (deltid)/12 måneder (fuldtid)

Undervisningstider

Undervisningen foregår hele ugen fra mandag-fredag mellem 9-18.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål